A SADA IMA SVETSKU KARIJERU

DŽENIFER ULOGE NIJE DOBIJALA ZBOG PREKOMERNE KILAŽE: Brza hrana joj je bila sastavni deo života, dok joj ova DAMA nije otvorila oči! (FOTO)

0

Glumica je progovorila o počecima karijere kada se susretala sa problemima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dženifer Aniston važi za jednu od najpoznatijih glumica na svetu, ali njen početak nije bio ni malo lak. Glumica je nedavno priznala da je na samom startu bila izložena objektivizaciji ženskog tela i da su joj postavljani nehumani uslovi.

 

Pre nego što je dobila ulogu u "Prijateljima", koja joj je pomogla da doživi svetsku slavu, nije imala previše uspeha, pa ju je agentkinja posavetovala da izgubi kilograme.

 

foto: Profimedia

"Morala je da smrša 13 kilograma kako bi opstala u Holivudu. Los Anđeles je teško mesto za mladu glumicu, teško je biti žena na ovakvom mestu. Dženifer nije bila debela i svi su videli njenu lepotu, ali videlo se i da kamera dodaje nekoliko kilograma”, navodi se u knjizi koja je izašla povodom godišnjice emitovanja kultne serije.

 

“Majonez na belom hlebu, najukusnija stvar na svetu. Jela sam previše takve hrane. Šejkovi, pomfriti i umaci, sva sreća pa sam počela da obraćam pažnju na to i pazim. Moja agentkinja mi je na lep način dala do znanja da ne dobijam uloge zbog kilaže i na tome sam joj zahvalna”, rekla je glumica.

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

makonda-tracker