IDEMO DALJE

Razveo se pre četiri meseca, a VEĆ je verio drugu: Kris Prat zaprosio ćerku Arnolda Švarcenegera

0

Da stvar bude uzbudljivija, bivša im je dala svoj blagoslov

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prošla godina može se reći da je bila u znaku razvoda, a još jedan poznati par koji je odlučio da stavi tačku na brak jesu glumci Kris Prat (39) i Ana Faris (42).

 

Nakon osam godina braka Prat i Faris su potpisali papire za razvod u avgustu prošle godine. Par se upoznao 2007. godine na snimanju romantične komedije “Take Me Home Tonight”, a nakon dve godine su se i venčali na Baliju. Ubrzo su dobili i sina – Džeka. Međutim, njihova ljubavna priča dobila je tužni epilog na leto 2018.

 

– S velikim žaljenjem vas obaveštavamo da se rastajemo. Trudili smo se dugo i veoma smo razočarani. Naš sin ima roditelje koji ga mnogo vole i zbog njega želimo da ova situacija bude privatna koliko god je to moguće. Još uvek volimo jedno drugo i zauvek ćemo pamtiti i negovati sećanje na vreme joje smo proveli zajedno – naveli su glumci u objavama na društvenim mrežama.

 

foto: Profimedia

 

Nije prošlo dugo, a glumac je pronašao utehu u zagrljaju ćerke Arnolda Švarcenegera – Ketrin (29). Da se ne radi samo o aferi, bilo je jasno kada je novembru sveže razvedeni Kris upozano oca svoje nove devojke.

 

– Kris i Ketrin su se našli s Arnoldom i njegovom devojkom na nedeljnom doručku u lokalnom restoranu – otkrio je tada izvor blzak glumcu za portal People.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

 

I mada su mnogi sumnjali da će romansa potrajati, Prat i Švarcenegerova su ih demantovali najnovijim vestima. Glumac je na društvenim mrežama objavio fotografiju s Ketrin u naručju, a na kojoj lepo sija dijamantski verenički prsten.

 

– Divna Ketrin, izuzetno sam srećan što si rekla “da”. Oduševljen sam što ću se oženiti s tobom. Ponosan sam da živim hrabro s verom u tebe. Idemo – napisao je Prat u opisu fotografije.

 

Na ovu vest pozitivno je reagovala Pratova bivša supruga Ana Faris, koje je čestitala budućim mladencima.

 

foto: Printscreen/Instagram

 

– Veoma sam srećna zbog oboje! Čestitam – napisala je glumica.

 

Ketrin Švarceneger je prvo dete slavnog glumca i bivšeg guvernera Kalifornije Arnolda i novinarke Marije Šrajver. Kako prenosi “Hollywood Reporter”, upravo je Šrajverova upoznala ćerku sa Pratom i to u junu prošle godine, dok je glumac još uvek bio zvanično u braku sa Anom Faris.

 

 

makonda-tracker