ŠOK

Nisu ni znali da su se STVARNO venčali i to po PRAVOSLAVNIM OBIČAJIMA: Slavni holivudski glumci tek nedavno otkrili da su već skoro 27 godina u PRAVOM BRAKU (FOTO)

1

Srećom da nijedno od njih za sve to vreme nije ni pokušavalo da stane na ludi kamen

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Niko nije znao da su Vinona Rajder (47) i Kijanu Rivs (54) već godinama u braku, uključujući i njih dvoje, koji su bili jako iznenađeni kada su saznali da je jedna filmska scena iz 1992. godine, kada su glumili da izgovaraju "sudbonosno da" jedno drugom, zapravo bila malo više stvarna nego što su očekivali.

 

Jer, iako Vinona i Kijanu jesu glumili, sveštenik koiji je obavljao ceremoniju nije, što znači da su njih dvoje zapravo venčani. Sve se desilo na snimanju filma "Drakula", gde je Vinona glumila Minu Marej, a Rivs njenog verenika Džonatana Harkera.

 

Ispostavilo se da je slavni režiser Frensis Ford Kopola angažovao pravog sveštenika iz Rumunije da obavi ceremoniju venčanja pred kamerama, umesto nekog glumca. Po američkom zakonu, naime, nije potrebno da vas venča matičar, jer se brak sklopljen pred sveštenikom smatra legalnim i zvaničnim.

 

foto: Profimedia

 

Vinona je tek sada otkrila ovaj detalj u intervjuu za "Entertainment Weekly".

 

- Kunem vam da mislim da smo Kijanu i ja venčani u stvarnom životu. Snimali smo tu scenu i pravi sveštenik je sve obavio. Tako da mislim da smo venčani - izjavila je glumica.

 

Kada je ovo saopštila Kijanuu, on isprva nije mogao da se seti toga, ali onda ga je Vinona podsetila da se sve desilo na Dan zaljubljenih 1992. godine, na šta je zvezda "Matriksa" navodno odreagovala rečima "O bože, pa mi smo venčani".

 

- Od kako je saznala da smo zaista u braku, dešava mi se da mi Vinona pošalje SMS poruku tipa "Dobro jutro, mužiću moj". Nisam pametan kako da joj na to odgovorim  - otkrio je nedavno Kijanu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciberadio (@ciberadio) on

 

Inače, ni Vinona ni Kijanu nikad nisu stupali u brak - osim ovog u kojem se, očigledno, nalaze već dugih i srećnih 27 godina. Glumica je od 2011. godine u vezi sa dizajnerom Skotom Makinlijem Hanom. Kijanu je, na osnovu dostupnih informacija, singl, mada su ga godinama nakon tragičnog raskida s Dženifer Sajm povezivali s brojnim holivudskim lepoticama.

 

Zanimljivo je da smo ovaj dvojac skoro imali priliku da gledamo u filmu "Destination Wedding" u kojem glume goste na venčanju koji se u međuvremenu zaljubljuju jedno u drugo.

 

 

makonda-tracker