previše

Manekenka objavila EKSPLICITAN SADRŽAJ: Emili Ratajkovski u nikad VRELIJOJ POZI! (FOTO)

0

Svi su zanemeli

emili ratajkovski
emili ratajkovskifoto: Profimedia

 

Manekenku Emili Ratajkovski (27) zovu najzgodnijom ženom sveta. Dokazala je to i juče kad se sunčala pored bazena u Sidneju u minijaturnom belom bikiniju. Kad se Emili pojavila u seksi bikiniju, svi su zanemili.

 

Na radost njenih obožavatelja, pozirala je fotografu, a nekoliko fotografija je objavila na društvenim mrežama. Paparaci su uhvatili i trenutak kad se nameštala na ležaljci i pokazala guzu u tangama.

 

emili ratakojvski
emili ratakojvski foto: Profimedia

 

Emili zbog golišavih fotografija na društvenim mrežama često prozivaju, no ona kaže kako je ružni komentari više ne pogađaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inamorataswim (@inamorataswim) on

 

- Nije mi neugodno skinuti se za ulogu. No kada me prijatelji slikaju na odmoru, sramežljiva sam. Čak i kada moj suprug izvuče fotoaparat jako sam nervozna jer je to puno intimnije, iskrenije i to smo zaista mi - objasnila je Emili koja je od skoro u braku s glumcem Sebastianom Bir-Meklardom (31).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inamorataswim (@inamorataswim) on

 

Ovaj bikini je Emili sama dizajnirala, a isti dolazi i u crnoj boji. To je jedan od modela iz njene lične kolekcije kupaćih kostima Inamorata, čiju je liniju izbacila krajem prošle godine. Nakon njenih golišavih fotki koje su obišle svet, prodaja je vrtoglavo porasla.

 

 

 

makonda-tracker