ponosna majka

Kad ti dođe nešto ti plači, zato što svi plačemo: Milena Vasić ima veoma posebnu metodu vaspitanja svoje dece

0

Milena Vasić je Lanu i Nikolu dobila u prvom braku, dok iz drugog sa rediteljem Jugom Radivojevićem ima trogodišnjeg Lava

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Milena Vasić je majka je troje dece Lane, Nikole i Lava, a otkriva čemu uči svoje naslednike i veruje da će proći vreme kada muškarci teško rečima iskazuju emocije.

 

Milena Vasić je Lanu i Nikolu dobila u prvom braku, dok iz drugog sa rediteljem Jugom Radivojevićem ima trogodišnjeg Lava. Ona se trudi da svoje mališane nauči da emocije ne treba da kriju.

 

Vreme je takvo da nam ne dopušta da te reči izađu. Mislim da to mora opet da dođe u modu, ta neka vrsta prefinjenosti i rafiniranosti emocije da se kaže. Znate ono muškarci ne plaču, kad imaju malo dete i kažu: "Ti si dečko nemoj da plačeš". Ne, ja uvek kažem sinu plači, kad ti dođe nešto ti plači, zato što svi plačemo, navodi glumica i objašnjava da ne vaspitava svoje sinove kao tipične Balkance.

 

"Geografija meni ništa ne predstavlja. Kad putujete, vidite toliko različitih vrsta i civilizacija i shvatite koliko ste mali. Ne samo mi, već svaka nacija u Evropi. Mnogo se pravimo važni, a gde je Azija, gde je Kina, gde su Rusi. To su nepregledna prostranstva kulture i baštine i to ne cenimo. Ne znamo ništa o tome", objašnjava Milena.

 

foto: Damir Dervišagić

Glumica je u srećnom braku sa Jugom Radivojevićem od 2014. godine, a u izjavama ljubavi i dalje je vrlo transparentna.

 

Ja sam vrlo otvorena, ali tražim da se i meni isto kaže. Ako mi se ne kaže onda...", u šaljivom tonu kaže glumica.

 

 

makonda-tracker