glossy intervju

Goga Sekulić o PRINOVI: Trudnoća je ispunjenje mog najvećeg sna!

1

Prvi put nakon što je pre osam nedelja saznala da je u drugom stanju, pevačica govori o trenutku kada se suočila s radosnom vešću i opisuje kako ju je podelila s dečkom Urošom.
 

Goga Sekulić
Goga Sekulićfoto: Boro Tošić

Čim je saznala da je u drugom stanju, pevačica Goga Sekulić (41) nije želela da skriva radosnu vest, već ju je podelila s najmilijima. Trudnoća je najlepša kruna njene dvogodišnje ljubavi s Urošem Domanovićem (26), svetskim prvakom u džijudžici, s kojim godinu i po dana živi u Cirihu. Iako je bila spremna i na odlazak na vantelesnu oplodnju, snažna želja o potomstvu ispunila joj se na prirodan način, pa će pevačica za sedam meseci na svet doneti svoje prvo dete.


Glossy: Kako ste saznali da ste trudni?
- Pošto izuzetno vodim računa o svom zdravlju, bila sam zbunjena zbog čega se osećam neobično. Imala sam neki predosećaj da se dešava nešto čudno sa mnom, pa sam odlučila da se obratim lekaru i ubrzo sam saznala najdivnije vesti.


Glossy: Kako ste reagovali u tom trenutku?
- Trudnoću sam priželjkivala, ali sam ipak ostala u nekoj vrsti neverice kada mi je lekar saopštio da sam u drugom stanju. Bila sam zaista pozitivno iznenađena. Osetila sam pomešane emocije, od sreće do uzbuđenja i zbunjenosti da ću postati majka.

 

 

 


Glossy: Šta ste prvo uradili nakon izlaska iz ordinacije?
- Poželela sam da divne vesti podelim sa najdražima. Prvo sam javila Urošu, a onda i sestri Sandri, s kojom sam veoma bliska i povezana. Inače, moja trudnoća je veoma obradovala i mog sestrića, za kog sam posebno vezana. On me svaki dan zove da proveri kako se osećam i da li sam dobro.


Glossy: Jeste li krili od Uroša prve simptome dok sumnje o trudnoći niste potvrdili kod lekara?
- Uroš i ja već dugo živimo zajedno, odlično se poznajemo i on je moja druga polovina. Naš odnos se zasniva na iskrenosti, ljubavi i podršci, tako da ne postoje tajne i situacije koje prećutkujemo jedno drugome. Poslednjih godinu dana priželjkivali smo bebu i bila sam presrećna što sam mogla da mu saopštim ovako divne vesti.


Glossy: Kako je reagovao kada ste mu javili radosnu vest?
- Na sličan način kao i ja. Oboje smo srećni što će nam se konačno ispuniti san i što ćemo postati roditelji. Nas dvoje smo istinski želeli da ostanem trudna, mnogo smo pričali na temu roditeljstva i mislim da će on biti divan otac našem detetu.

 

Goga Sekulić
Goga Sekulićfoto: Boro Tošić

Glossy: A kako su reagovali vaši roditelji?
- Bili su presrećni kada su saznali da ću im podariti unuka ili unuku. Oni su mi kroz život bili najveća podrška u svemu što sam želela i postigla, tako da ne sumnjam da će biti i najbolji baka i deka na svetu.


Glossy: Više puta ste izjavljivali da vam je najveća želja da dobijete dete.
- Mislim da gotovo svaka žena dođe u period kada shvati da je spremna za ulogu majke, što je sigurno jedna od najvećih i najtežih uloga u životu. Obožavam decu, veoma sam im posvećena, strpljiva sam i verujem da ću umeti svoje dete da lepo vaspitam i usmerim kroz život.


Glossy: Koliko dugo ste pokušavali da zatrudnite?
- Uroš i ja smo poslednjih godinu dana imali zaista veoma jaku želju da postanemo roditelji, pa su nas zato vesti o trudnoći pozitivno iznenadile. Ne mogu da kažem da smo izgubili nadu da će se to desiti, on je mlad momak, ali svakako da smo shvatili da se trudnoća nije desila baš u prvom momentu kada smo očekivali. Na to je velikim delom uticao i pritisak okoline, koji je u pojedinim momentima bio van granica podnošljivog.


Glossy: Bila ste spremni i za odlazak na vantelesnu oplodnju. Jeste li na neki način digli ruke od toga da možete prirodno da zatrudnite?
- Iskreno, pritisak je u poslednje vreme bio izuzetno veliki. Ljudi kao da su izgubili osećaj za osnovnu kulturu, pa sebi daju za pravo da postavljaju veoma intimna pitanja, a zatim i da daju sopstvene zaključke o tome šta bi bilo najbolje za vas. Kada je reč o vantelesnoj oplodnji, otvoreno sam priznala da sam spremna na sve moguće opcije kako bih postala majka, ali eto, na moju sreću, ostala sam trudna prirodnim putem.

 

Goga Sekulić
Goga Sekulićfoto: Boro Tošić

Glossy: Kako podnosite trudnoću?
- Odlično! Zasad je sve u najboljem redu. Ne kažem da nemam klasične simptome kao i sve trudnice, ali sam i dalje aktivna na svim poljima. Redovno nastupam svakog vikenda i dok god se budem osećala ovako dobro, nastaviću da radim. Moja karijera traje dvadeset godina, snimila sam osam studijskih albuma, imam brojne hitove i svakako da mi je posao do sada bio prioritet. To će se promeniti kada dođe beba, ali nastaviću da se bavim ovim poslom. Iako sam u drugom stanju, sve vreme preslušavam nove pesme, pravim planove i sigurno je da ću se još mnogo godina družiti sa publikom.


Glossy: Jeste li patili svih ovih godina dok ste pokušavali da zatrudnite?
- Ne mogu da kažem da sam patila. Veoma svesna, racionalna i snažna i verujem da se prave stvari dešavaju u pravo vreme. Bila sam strpljiva, uživala sam u ljubavi s Urošem i čekala da se desi kruna našeg ljubavi, potomstvo. Navikla sam da je život takav i da ne mogu uvek da imam i dobijem sve baš u momentu kada želim, naučila sam da budem strpljiva i da čekam na prave stvari.


Glossy: Da li je vaš odnos s Urošem sada još čvršći?
- Uroš je snažan, pametan i sposoban muškarac koji sa obe noge stoji na zemlji. Veoma je zreo za svoje godine i naša ljubav je od samog početka veoma jaka i intenzivna, tako da ni u jednom momentu nisam pomislila da bilo šta može da naruši naš odnos i to kako se i koliko volimo. Od samog početka naše veze trudili smo se da gradimo jedan iskren i stabilan odnos, pun ljubavi i razumevanja. Saznanje da sam u drugom stanju samo nas je povezalo na nekom novom nivou, jer sada smo u prilici da pravimo konkretne planove za budućnost, koja će već za nekoliko meseci biti potpuno drugačija i doneće nam jednu veliku odgovornost da od našeg deteta napravimo dobru, jaku i pametnu osobu.


Glossy: Priželjkujete li dečaka ili devojčicu?
- Možda će zvučati kao kliše, ali o tome u ovom momentu zaista ne razmišljam. Bitno mi je samo da beba bude živa i zdrava, a kog pola će biti, manje mi je bitno. Biću jednako srećna.


Glossy: Smišljate li imena za bebu?
- Naravno, saznanje da sam trudna mi je otvorilo brojna pitanja o kojima mogu da razmišljam. Uroš i ja ćemo zajedno odabrati ime za bebu, imamo već neke opcije i za dečaka i za devojčicu. Ipak, na neki način je još rano za to, prvo da saznamo kog je pola beba.

 

 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Glossy

 

makonda-tracker