novi glossy

Goga Sekulić: Prva ispovest o TRUDNOĆI

0

Prvi put nakon što je pre osam nedelja saznala da je u drugom stanju, pevačica govori o trenutku kada se suočila s radosnom vešću i opisuje kako ju je podelila s dečkom Urošom.

foto: Kurir
foto: Kurir

Čim je saznala da je u drugom stanju, pevačica Goga Sekulić (41) nije želela da skriva radosnu vest, već ju je podelila s najmilijima. Trudnoća je najlepša kruna njene dvogodišnje ljubavi s Urošem Domanovićem (26), svetskim prvakom u džijudžici, s kojim godinu i po dana živi u Cirihu. Iako je bila spremna i na odlazak na vantelesnu oplodnju, snažna želja o potomstvu ispunila joj se na prirodan način, pa će pevačica za sedam meseci na svet doneti svoje prvo dete.


Glossy: Kako ste saznali da ste trudni?
- Pošto izuzetno vodim računa o svom zdravlju, bila sam zbunjena zbog čega se osećam neobično. Imala sam neki predosećaj da se dešava nešto čudno sa mnom, pa sam odlučila da se obratim lekaru i ubrzo sam saznala najdivnije vesti.


Glossy: Kako ste reagovali u tom trenutku?
- Trudnoću sam priželjkivala, ali sam ipak ostala u nekoj vrsti neverice kada mi je lekar saopštio da sam u drugom stanju. Bila sam zaista pozitivno iznenađena. Osetila sam pomešane emocije, od sreće do uzbuđenja i zbunjenosti da ću postati majka.

 

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 32. broju magazina Glossy, koji u sredu 20. juna dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

foto: Glossy

 

 

 

 

 

 


 

makonda-tracker