NE VOLI LOŠE KOMENTARE

Mogao je zbog nje da završi u ZATVORU: Jelena Karleuša progovorila koliko je Dušku teško sa njom u BRAKU! (FOTO)

0

Jelena Karleuša progovorila je o svom suprugu Dušku Tošiću.

foto: Kurir
foto: Kurir

Ona je pričala i o tome da li je u pitanju kolektivni dogovor žena fudbalera za odlazak u Rusiju, pošto većina putuje da podrži svoje jače polovine.

To je utakmica koja će se desiti baš u Moskvi i protiv Brazila. To će biti jako, jako atraktivno! Mislim, da ne ispadne sada da nećemo po ovim manjim gradovima, ali Moskva je ipak jako interesantna i za videti, i stadion i tako dalje", iskrena je Jelena.

Kako kaže, mnogo je ponosna na svog supruga sa kojim je za ovih deset godina porživela mnogo uspona i padova, ali i da ga je svaki put smirivala kada bi hteo da se obračuna sa nekim ko nju blati po novinama.

 

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Duško je jako dugo reprezentativac i neko kime se ja jako dugo ponosim. Ja sam njega upoznala kada je imao 21 godinu, tad je bio mladi reprezentativac... (smeh) Verovala sam u njega. Smatram da, za jednog uspešnog sportistu i generalno uspešnog čoveka, jako je bitna ljubav i podrška žene koja je pored njega, i u dobru i u zlu. A bilo je mnogo, mnogo teških momenata...", počela je Jelena.

Teško je biti sa mnom, za početak to. Na primer, vi otvorite bilo koji tabloid ili pogledate naslovnu stranu bilo kog tabloida i vidite najstrašnije uvrede za njegovu ženu, za Duškovu ženu. I sad, on kao muškarac mora to nekako da istrpi, a da nekome ne polomi nos. On je i spotista. On kaže: "Bože, oženio sam se, dobro što u zatvoru nisam završio", zato što on bi se stalno sa nekim svađao zbog mene, i ja to stalno moram da držim pod kontrolom. Kažem, teško je. Sa mnom je doživeo puno nepravde, u mom poslu, uspona i padova, i ja u njegovom poslu, i zato je naša ljubav jaka. Zbliži te... Brak i ljubav nisu samo ono lepo, nego i teški momenti zbližavaju", rekla nam je Jelena.

 

makonda-tracker