glossy priča nedelje

Na rubu živaca Anabela Atijas poručila: Očajna sam što nisam uz Lunu u NAJTEŽIM trenucima!

11

Nakon što je njenoj ćerki u rijalitiju pozlilo, pa joj je lekar prepisao i lekove zbog kardioloških problema, pop pevačica otkriva kako je još više zabrinuta za zdravlje svoje naslednice i jedva čeka da je po izlasku čvrsto zagrli.
 

 

foto: Damir Dervišagić

S obzirom na to da se njena ćerka našla na udaru javnosti zbog rijaliti veze sa oženjenim muškarcem, cela porodica trpela je uvrede i niske udarce. Ipak, Anabela tvrdi da su svi uz Lunu jer znaju da je ona u toj ljubavi bila iskrena.


Luna je jedina u celoj toj priči bila iskrena do srži! Od početka do kraja išla je srcem i dala se bez kalkulisanja. Zbog toga je najgore prošla - kaže ona i dodaje da je razočarana što je Lunin boravak u rijalitiju produžen iako je trebalo da se njena noćna mora završi prošle nedelje.

Iskreno, nadam se skorom završetku i da neće biti ponovnog produžavanja ovog pakla. Ukoliko se i to desi, a mojoj Luni bude loše, lično ću otići tamo i izvući je! Njeno zdravlje više ne sme da trpi. Nikakav novac, nagrade, niti bilo šta ne može da nadomesti njeno zdravlje i mir. Više nisam u stanju da je gledam tamo, a verujem da ni ona ne može da izdrži - sigurna je Anabela, koja kaže kako i sama ima psihosomatske probleme.


Zbog stresa sam stalno malaksala i slaba, a imam i probleme s pritiskom. Nedavno sam imala udes u centru Beograda jer mi je pritisak skočio na 140 sa 120. Ali trudim se nekako da opstanem, moram da budem zdrava, prvenstveno zbog Nine i Blanke, a i zbog Lune. Celoj porodici je narušeno zdravlje. Unazađeni smo. Na početku smo bili veseli i srećni, ali ovo je ostavilo traga. Ipak, sve to je OK. Život nas je stavio pred iskušenje i iz ovoga izlazimo jači, bolji i pametniji. Ali posledice postoje - kaže pevačica.


Najveća podrška u teškim danima Anabeli je svakako njen suprug Andrej Atijas, ali i majka, koja je konstantno uz nju.

 

foto: Dragan Kadić

Andrej mi pruža veliku podršku, bez njega ne bih bila živa. Mnogo mi znači i što mi je došla mama iz Švedske, gde živi, i pomaže mi da ostanem jaka. Svima nam je u interesu da Luna izađe normalna i zdrava. Nakon rijalitija i nekoliko dana pauze idemo porodično na odmor. Celo leto ćemo provesti van Srbije, na moru. Najbitnije je da se ona oporavi, da spava, jede i da što manje razmišlja. S druge strane, radićemo i na njenoj modnoj liniji koju sam ja pokrenula. To će da joj vrati osmeh na lice, to je pozitivna akcija za nju jer to radi s ljubavlju - priča Anabela i dodaje da, iako su mnogi povredili njenu ćerku, u njenom srcu nema mesta za mržnju.


Između nje i tog čoveka jeste bilo ljubavi, što se videlo. Sve što je bilo, prošlo je i vredelo je. Neću nikome da sudim i da govorim da je kriv. Svima želim sreću, a mi idemo dalje. Nemam ništa od toga da optužujem nekoga, svako govori o svojim delima i svako bira svoj životni put. Mržnja samo može da nas uništi, a ja neću sebi to da radim. Moja ćerka je izabrala da bude iskrena, da je vode emocije, ali nažalost, to ju je mnogo koštalo. To je njen put i to je ona - završava Anabela.

 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

 

makonda-tracker