TEŠKA JE DESET MILIJARDI DOLARA

Ima više para od kraljice Elizabete i Bijonse, a mnogi nisu čuli za nju: Ovo je NAJBOGATIJA pevačica na SVETU! (FOTO)

0

Bivša misica danas uživa u nezamislivom luksuzu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kirsti Bertareli je treća najbogatija žena u Ujedinjenom Kraljevstvu. Sudeći po listi najbogatijih žena u Velikoj Britaniji, Kirsti ima više novca nego britanska kraljica i Dž. K. Rouling zajedno, a u njenom zanimanju stoji da je pevačica.

 

Teška je gotovo deset milijardi dolara. Ako se njeno bogatstvo uporedi s bogatstvom Bijonse i njenog muža Džej Zija, dolazimo do zaključka da je nepoznata Kirsti najbogatija pevačica na svetu, budući da su Bijonse i Džej Zi zajedno teški oko milijardu dolara.

 

 

A post shared by @kirstybertarelli on

 

Svet nije čuo za nju, a o njenim pevačkim uspesima verovatno zna samo uža rodbina. Ipak, ona pliva u lovi i to zahvaljujući udaji za švajcarskog biznismena Ernesta Bertarelija.

 

Kirsti je pre pevačke karijere bila mis Ujedinjenog Kraljevstva, a za Bertarelija se udala 2000. godine. Par ima troje dece i uživa u nezamislivom luksuzu.

 

 

A post shared by @kirstybertarelli on

Ernesto Bertareli supruzi je za rođendan poklonio jahtu vrednu 100 miliona dolara, najveću koja je ikada napravljena u Velikoj Britaniji. U svom vlasništvu imaju luksuzne nekretnine po Italiji i Velikoj Britaniji, a imaju čak i skijalište u Švajcarskoj.

 

Ona ima tri albuma, ali pevačku karijeru nikad nije uspela da dovede na viši nivo.

 

 

makonda-tracker