novi glossy

Dejan i Jelena Tomašević: Naša ljubav jača je od svega!

0

Nekadašnji košarkaški as i njegova supruga obeležili su dve decenije braka velikom proslavom na kojoj su okupili prijatelje, a glavni gosti bili su njihovi naslednici Marinko, Manja, Mia i Matija.
 

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Tačno na dan kada su se pre dvadeset godina jedno drugome obećali na večnu vernost, 24. maja 1998. godine, nekadašnji košarkaš Dejan Tomašević i njegova supruga Jelena organizovali su proslavu u čast svog intimnog jubileja.

 

Pored njihovih naslednika - Manje, Mije i Matije, ali i Jeleninog sina iz prethodnog braka Marinka, slavlju su prisustvovali brojni prijatelji poznatih supružnika. Oni su inače godinama svedoci kako se jedna ljubav na prvi pogled razvijala i prerasla u odnos pun poštovanja i razumevanja.

 

Glossy: Koliko su vam inače godišnjice važne?
Dejan: S obzirom na to da imamo četvoro dece, kod nas se stalno nešto dešava - rođendani, polasci u školu i na fakultet, diplomiranja, zaposlenja... Uvek smo slavili te bitne događaje, pogotovo pre odlaska u inostranstvo. Lepo nam je i sigurno ćemo i ubuduće češće slaviti.

 

 

 


Glossy: Kako su vam prošle ove dve decenije?
Dejan: Kako i uvek u životu, i kod nas je bilo i lepih i ružnih stvari. Hvala bogu, ipak mnogo više onih srećnih trenutaka, a tu pre svega mislim na rađanja naše dece, neke profesionalne rezultate u mojoj karijeri... Kao i te divne, važno je da imaš s kim da podeliš i one manje lepe stvari.


Glossy: Možete li da kažete kako ste imali sreću da sretnete Jelenu?
Dejan: Kad sam je prvi put video, rekao sam da će to biti moja supruga. Ni posle 20 godina nisam promenio mišljenje, već sam srećan i počastvovan što mi je ona supruga.

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 29. broju magazina Glossy, koji u sredu 30. maja dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: Glossy

 

makonda-tracker