nastavlja se

Započeo RAT: Cakana uzvratila udarac Đoganijevima - Ono ni ispod Savskog mosta nema! (FOTO)

6

Izjave pevačice Cakane povodom veze između Anabeline ćerke i oženjenog muškarca izazvale su potpuni "tornado" u javnosti.

foto: Dragan Kadić

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana oštro je osudila par u aktuelnom rijalitiju koji se kosi sa moralnim normama.

 

Cakana je i posle nekoliko dana u intervjuu ostala pri svom stavu da Đoganijeva igra igru kako bi opstala u rijalitiju, dok je Slobu prozvala mainupulatorom.

 

- Ma važi što su Luna i Sloba raskinuli, kad sa nekim prekinete onda prekinete. Oni se sad vraćaju na početak kada je ona išla i govorila kako je zaljubljena. To su njene fore. Ne kažem da ona nije zaljubljena, ali se ponaša nenormalno. Sloba je najveći manipulator u celoj toj priči. Kija im svima lepo odgovori - rekla je Cakana.

 

Lavinu komentara izazvale su njene reči koje je javno uputila porodici Đogani, a kako su pojedini tabloidi pokušavali da joj nametnu osećaj krivice, jer je i ona nečija majka, ona je imala potrebu da se obrati svima koji su pominjali njenu porodicu, a nije im zamerila zbog vulgarnosti koje su se plasirale u tim tekstovima, jer, kako je javnosti potvrdila - njena ćerka nikada nije bila sa oženjenim muškarcem.

 

Pevačica smatra da je celokupna situacija koju njihova ćerka proživljava u Zadruzi čist nemoral, te da je nemoguće opravdati Lunine postupke.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

 

A povodom toga što je Anabela oštro demantovala da žive u Mirjevu Cakana je izjavila sledeće:

 

- Ne radi se o Mirijevu, ona je to bukvalno shvatila. Nisam ja mislila na Mirijevo kao Mirijevo već na to ko je rastao pod staklenim zvonom. A naročito pod njihovim staklenim zvonom, oni su stalno imali neke bračne sukobe i to su svi znali, i gde je ona bila, pod kojim staklenim zvonom? Da je bila pod staklenim zvonom sad ne bi bila tu gde jeste.

 

Žestokim udarcima kojima su Gagi Đogani i Anabela Atijas pokušavali da joj uzvrate nisu naterale Cakanu da pogazi svoje reči i stav iza koga čvrsto stoji, pa je odlučila da im putem medija uputi jednu brutalnu poruku koja ih zasigurno neće ostaviti ravnodušnim i bez teksta. Uz to, pevačica je komentarisala i Lunin izgled zbog kog će verovatno njena porodica burno odreagovati.

 

- Da li sam ja stara pevačica ili sam mlada, da li imam ovo ili ono, ili sam grbava ili ćorava, ili nemam pesmu ili sam umrla a ne znaju i tako neke nebuloze pišu. Ili na primer Gagi, onaj tupadžija, izjavi "Ko je Cakana", onaj što igra kod Gige u šupi, mislim stvarno hit od čoveka. Koji ne zna dve normalno da progovori. Oni su od sebe napravili javne ličnosti. Čuj, ona (Luna) je ušla sa imenom?! Šta je bre ono? Ono ni ispod Savskog mosta nema, žestoko je odbrusila Cakana.

 

Pevačica je na kraju iznela zaključak da će Kija nakon izlaska da otkači Slobu, ali za Lunu nije sigurna. Iznela je svoje progonoze za Pink.rs

 

 

makonda-tracker