previše otkrili

Isplivao snimak Megan Markl i princa Harija iz KREVETA: Čeka se reakcija kraljevske porodice! (FOTO)

0

Bilo je samo pitanje vremena kada će nova romansa u kraljevskoj porodici dobiti svoju filmsku priču. Princ Hari i Megan Markl potpuno su zaludeli svet svojom ljubavnom pričom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Od kada je izašao tizer filma od 20 sekundi, najveći obožavatelji kraljevske porodice nestrpljivo su iščekivali premijeru filma "Harry & Meghan: The Royal Love Story".

 

Nedelju dana pre velikog kraljevskog venčanja film je napokon ugledao svetlo dana i zaludeo društvene mreže. Saznali smo sve što treba da znamo o najvećoj ljubavnoj priči godine i kako je izgledao put od obične devojke do princeze.

 

 

 

 

U tizeru od 20 sekundi (vidi iznad), ne vidimo samo prosidbu princa Harija i romantična putovanja poznatog para, već i scenu Harija i Megan kako razmenjuju nežnosti u krevetu.

 

 

Drugi, nešto duži trejler pokazuje njihov prvi sastanak i razgovor između Harija i Kejt Midlton o njegovoj novoj vezi, a cela priča odnosi se na njihovo upoznavanje, sklapanje prijateljstva, skrivanje ljubavi i na kraju velike medijske pažnje oko njihove veze.

 

Film takođe ulazi u detalje oko Meganinog porekla, ali i Harijeve burne prošlosti i odličan je uvod u venčanje godine.

 

 

Pariza Fic- Henli koja je odigrala Markl u filmu na društvenim mrežama je istakla kako se nada da će se film svideti svima baš kao što se svideo i njoj, pa je pohvalila svog partnera u filmu koji igra lik i delo princa Harija – glumca Mareja Frejzera.

 

 

 

 

makonda-tracker