ŠTA LI ĆE MU REĆI ZET?

Kraljevskog venčanja neće biti zbog OCA Megan Markl? Skandal koji nikako nije smeo da se desi! (FOTO)

0

Fotografije Meganinog oca Tomasa Markla kako na internetu istražuje podatke o venčanju svoje ćerke objavljene su u brojnim dnevnim novinama, časopisima, portalima, ali navodno su snimljene u dogovoru s paparacima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proteklih dana strani mediji su bili puni fotografija Tomasa Markla, oca Megan Markl, buduće supruge princa Harija.

 

Naravno, to ne bi trebalo da čudi s obzirom na to da je kraljevsko venčanje ove subote, 19. maja, ali u javnost je sada procurela informacija da spomenute fotografije nisu nastale slučajno, već u dogovoru s paparacima.

 

Kraljevska porodica na ove tvrdnje se ne obazire, a Hari i Megan se na miru spremaju za najvažniji dan u svom životu, dok je otac bivše glumice navodno spreman da se izvini za svoje nepromišljeno delo.

 

foto: Profimedia

Fotografije Meganinog oca kako na internetu istražuje podatke o venčanju svoje ćerke objavljene su u brojnim dnevnim novinama, časopisima i portalima. Nije poznato da li je Markl išta zaradio od toga, ali fotografije se širom sveta prodaju za 100.000 funti.

 

Tomas Markl u subotu će, bez obzira na sve, svoju ćerku ipak odvesti do oltara jer iz kraljevske porodice smatraju da je jako važno da u venčanju svoje ćerke učestvuju oba roditelja. Iz Kensingtonske palate odbili su da komentarišu ovaj slučaj, ali sigurno je da se planovi za subotu ne menjaju.

 

foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl venčaće se u subotu. Sudbonosno "da" izreći će tačno u podne u kapeli Svetog Đorđa u dvorcu Vindzor. Megan će se do crkve dovesti u automobilu s majkom Dorijom, a onda će je otac Tomas ispratiti do oltara. Nekadašnja zvezda serije "The Suits" nema kumu, dok će Hariju venčani kum biti brat Vilijam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker