ZAPISANO U ŽIVOTNIM BROJEVIMA

Maleni Luis će biti ŽENSKAROŠ, princ Džorž je rođen za kralja, dok je Šarlota preslikana Kejt: ŠOKANTNI detalji o najmlađim članovima slavne monarhije (FOTO)

1

Glinis Mekents, numerolog slavnih otkrila je šta sve čega kraljevske mališane i njihove roditelje.

 

foto: Profimedia

Mekents dodaje da će posebno jaku vezu imati sa ocem Vilijamom i da, kako bude odrastao, u sebi će prepoznati sve više njegovih osobina.

 

Što se tiče Kejt, ona je rođena da bude majka. Iako već ima troje dece, moguće je da će poželeti da se i četvrti put ostvari u toj ulozi.

 

Za razliku od oca, Luis će sa majkom imati par nesuglasica, ali to neće biti nikakvi veći problemi sa kojima lepa vojvotkinja neće moći da se izbori:

Toliko će biti neodoljiv, da će biti dovoljno da je samo pogleda svojim umilnim okicama kad upadne u nevolju i otopiće joj srce!"

Njegov stariji brat Džordž je, otkriva Glinis, rođen za kralja i imaće čvrst stav po svim pitanjima.

Uvek će znati šta želi i kako da dođe do toga. Da li se sećate kada je "pobesneo" na venčanju tetke Pipe? Dobra stvar je što će, i kad mu naiđu stvari koje ga ne zanimaju, u teškim situacijama moći da sa njima izađe na kraj. Znaće da poštuje činjenicu da je "majčina poslednja", a Kejt će biti puno srce kada je njen prvenac u pitanju", dodaje numerolog.

Uprkos razlici u njihovim karakterima, Luis i Džordž će se dobro slagati, a posebno mesto u omiljenoj mladoj kraljevskoj porodici svakako zauzima malena princeza Šarlot. Ona je preslikana mama Kejt, kada su u pitanju roditeljstvo i porodične vrednosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker