ZAPISANO U ŽIVOTNIM BROJEVIMA

Maleni Luis će biti ŽENSKAROŠ, princ Džorž je rođen za kralja, dok je Šarlota preslikana Kejt: ŠOKANTNI detalji o najmlađim članovima slavne monarhije (FOTO)

1

Glinis Mekents, numerolog slavnih otkrila je šta sve čega kraljevske mališane i njihove roditelje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Numerolog slavnih Glinis Mekents otkrila je do sada nepoznate detalje o deci princa Vilijama i Kejt Midlton, piše Stil.rs

 

Na osnovu datuma njihovih rođenja, Glinis tvrdi da je uspela da "proviri" u njihovu budućnost i karakterne osobine.

Numerološka karta opisuje karakter osobe, kako će se ponašati u određenim situacijama, koje su joj vrline i mane, kao i šta treba da prebrodi da bi bila srećna", kaže Glinis za Daily Mail.

Tako je za nedavno rođenog princa Luisa, koji je peti u redu za nasleđivanje krune, rekla da će biti energičan dečak, zbog čega će njegovi roditelji morati baš da se potrude oko njega da ga "obuzdaju". Voleće da pobeđuje. Takođe, obožavaće sport i prirodu, tako je vrlo verovatno da će se baviti polom, kao njegovi otac i stric Hari.

 

 

 

Luis će zbog svog dobrog karaktera biti voljen i cenjen od strane svih.

Biće poput "princa na belom konju" - uživaće u putovanjima i težiće avanturama kao i njegov stric Hari. Sa njim će deliti još jednu strast, a to su dame. Zbog svog ljupkog karaktera, imaće pregršt opcija na polju ljubavi", kaže slavni numerolog.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker