Za primer

Ispoštovali predbračni CELIBAT: Ovi poznati parovi su rekli NE seksu pre braka

0

Neverovatn je spisak poznatih koji su zadržali davno zakopane moralne kodekse. Ipak postoje dobri primeri iz sveta popularnih.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekada se podrazumevalo da mladić zaprosi nevinu devojku i da im prva bračna noć ostaje u sećanju telesnog sjedinjavanja.

 

Danas su ta pravila davno zaboravljena i retko ko ih poštuje. Ipak, neke svetske zvezde dale su lep primer nekadašnje tradicije koja bi trebala da se ponovo vrati.

 

Andriana Lima i Marko Jarić

 

Ovim se principom vodila Andrana Lima, rekavši za GQ još 2006. da tamo gde nema poštovanja, nema ni ljubavi. Mislila je na odluku koju je svaki njen muškarac morao da ispoštuje. Bila je nevina dok se nije udala za Marka i rodila mu dvoje dece, ali je ipak nakon toga usledio razvod.

 

Džesika Simpson i Nik Lašej

 

Zapravo, i ovde se radi o odluci lepše polovine. Džesika je izjavila 2000. godine da nevinost može biti seksi. Voditelj je prihvatio celibat u ovoj vezi i priznao da nije ni malo lako.

 

foto: Profimedia

 

Maraja Keri i Nik Kenon

 

Maraja i Nik su se odlučili na apsitinenciju pre braka, ispoštovali su tu odluku. Nakon venčanja dobili su dvoje dece, ali su se 2015. razišli.

 

foto: Profimedia

 

Miranda Ker i Iven Spigel

 

Manekenka i osnivač Snepčeta su takođe jedni od parova koji su se zavetovali na predbračni celibat. Danas su srećno venčani roditelji.

 

foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker