GLOSSY INTERVJU

Jovana i Željko Joksimović: Ostvarili smo sve naše želje (FOTO)

0

Popularni supružnici govore o zajedničkom slavlju kojim će obeležiti svoje rođendane, ali otkrivaju i druge povode za žurku na kojoj će najbližima prirediti brojna iznenađenja
 

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

U domu Jovane (37) i Željka Joksimovića (46) april je odavno rezervisan za slavlja. Nakon što su 10. aprila proslavili četiri godine od rođenja sina Koste, deset dana kasnije popularni kantautor obeležio je svoj rođendan na koncertu u Splitu, a ove srede i lepa voditeljka ima povoda da prima čestitke. Iako im je praksa da svoje intimne praznike slave zajedno, Jovana i Željko to će učiniti i ovog puta, a s tim što je sada povoda za zabavu mnogo više. Ne samo da imaju razloga da nazdravljaju u čast rođenja bliznakinja Srne i Ane, koje su dobili prošlog septembra, već i zbog poslovnih uspeha. Jovana je nedavno postala zaštitno lice TV Prva, a Željka očekuje hiljaditi koncert, koji je zakazan za 16. jun na beogradskom Tašmajdanu. Za njega se sprema poseban repertoar, počele su vrlo ozbiljne pripreme jer je planiran spektakularan nastup, bina, rasveta...


Glossy: Slavite li svake godine zajedno rođendane?


Jovana: Ako odlučimo da slavimo, onda da. Prošle godine smo preskočili jer sam održavala trudnoću, pa smo zato ove odlučili da proslavimo. Imamo mnogo razloga za slavlje, a rođendan je zapravo samo povod.
Željko: I meni i svim našim prijateljima bilo je žao što Jovana nije bila s nama kad smo proslavljali rođenje Srne i Ane. Posle toga Jovana je promenila posao i to je povod, kao veliki uspeh i važna stvar, tako da sada slavimo mnogo više od samih rođendana.

 

 

 


Glossy: Vidite li simboliku u tome što ste rođeni istog meseca, a onda i prvo dete dobili u aprilu?


Jovana: Lepo je što smo rođeni tako blizu, jer nam se april pretvorio u mesec slavlja. Ne verujemo naročito u horoskope i simboliku te vrste, ali volimo što u razmacima od svega nekoliko dana svako ima povod za slavlje. Ove godine ćemo okupiti najbliže prijatelje, pripremili smo i za njih malo iznenađenje, koje mora to i da ostane do poslednjeg trenutka.
Željko: O aprilima sam pevao u svojoj pesmi i to je definitivno mesec koji nam donese mnogo slavlja, radosti i izuzetno mnogo SMS poruka.


Glossy: Da li vam je teško da jedno drugo obradujete poklonom ili uvek pogodite želju partnera?


Jovana: Još mi to polazi za rukom. Ne pitajte kako, valjda zato što bukvalno nikom ne otkrivam šta planiram Željku da poklonim.
Željko: Znate ko mi je sumnjiv ove godine? Kosta. On zna šta će mama dobiti i nisam siguran da joj nije rekao. (Smeh)

 

Nastavak intervjua na sledećoj strani...

makonda-tracker