razvodi

Skandali u javnosti, teške uvrede i na kraju ogromne alimentacije: Ovo su domaće i strane poznate ličnosti koje su u poslednjih godinu dana stavile tačku na ljubav!

0

Ovo su poznate ličnosti koji su se razišli a o njihovim razvodima se mesecima pisalo. 

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Velike ljubavi, prelepe porodice ali nešto je tu falilo. Ovo su neke od naših ali i stranih poznatih ličnosti koje su okončale svoje ljubavi.

 

Poslednji razvod koji je uzdrmao medijsko nebo bio je razlaz Nataše Bekvalac i Luke Lazukića. Par se nažalost razišao na ružan način kada je pre desetak dana Luka Lazukić navodno nasrnuo na svoju suprugu. Pevačica je Luku odmah nakon stravičnog incidenta odmah izbacila iz stana a danas počinje njihova pravna borba.

 

foto: Vladimir Šporčić

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

foto: Damir Dervišagić

Još jedan poznati par je početkom ove godine stavio tačku na svoju ljubav. Ana i Darko rastali su se posle 4 godine braka.

 

Navodni razlog njihovg rastanka je Darkovo neverstvo ali to još nije potvrđeno. Bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima i to najviše zbog ćerkice Lorene.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

foto: Profimedia

Dženifer Aniston zvanično je potvrdila da se nakon dve godine braka razvodi od supruga Džastina Teroa. Oni su zajedno bili 7 godina a dve u bračnoj zajednici. Kada su odličili da se rastanu objavili su zvanično saopštenje:

Kako bismo sprečili dalje spekulacije, odlučili smo da otkrijemo istinu - rastajemo se. Odluka je zajednički i sa mnogo ljubavi doneta krajem 2017. Mi smo dvoje najboljih prijatelja koji su odlučili da razdvoje puteve kao par, ali ćemo na putu prijateljstva biti zajedno. Želeli smo dakroz sve prođemo sami, ali pošto industrija tračeva ne može da odoli spekulacijama, želeli smo da vam se obratimo direktno.

Nastavak na sledećoj strani...

 

foto: Dragan Kadić

Nakon četrnaest godina srećne ljubavi i deset godina braka, ponosni roditelji malenih Jamana i Javuza  doneli su tešku odlulu.

 

Mustafa Sandal i Emina Jahović su se razveli  a tu vest zvanično je saopštila svojim obožavaocima sama pevačica.

Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena - i kada delim lepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lepi delovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo. Zato želim da od mene saznate i ovo - nakon 14 godina zajedničkog života i deset godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo - napisala je Emina.

Nastavak na sledećoj strani...

 

 

foto: Profimedia

Poznati glumac Rasel Krou, dobitnik Oskara za ulogu u filmu "Gladijator", rastao se od supruge Danijel Spenser posle devet godina braka.

 

Par se rastao prijateljski i slozili su se da zaštite svoje sinove stare osam i šest godina od svakog medijskog uznemiravanja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

foto: Marko Poplašen

Još jedan razvod o kojem se mesecima pričalo - Aca Lukas i Sonja Vuksanović.

 

Oni su se rastali nakon navodnog incidenta, tako što je pevač nasrnuo na nju.

Folk pevač Aca Lukas u otvorenom pismu supruzi Sonji Vuksanović na Instagram nalogu najavio je razvod i kraj veze

Draga moja ljubavi, doduše bivša,

Uvek si volela medije i da se slikaš! Uz mene ti je to dobro išlo. Ja ću majci svog deteta ipak ostaviti da se bavi onim što najviše voli i od mene niko neće čuti ništa ružno o tebi, jer si ipak majka moga deteta! Nameštaj afere ocu svog deteta, propagiraj se, reklamiraj se... - između ostalog piše Lukas.

Nastavak na sledećoj strani...

 

foto: Profimedia

Ruski oligarh Roman Abramovič stavio je tačku na treći brak. Na iznenađenje mnogih, vlasnik Fudbalskog kluba Čelsi i njegova bivša supruga Daša Žukova objavili su da se razvode, a smatra se da je ovo bio najskupljem razvodu u istoriji".

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

foto: Tijana Vuković

Manenka Tamara Nikolić Karić, od sada je samo Nikolić. Već neko vreme kolaju glasine o razvodu manekenke i Simona, a sada je Tamara, iako ne "jasno i glasno", potvrdila da je budućnost posvećena "samo naslednici i modi".

 

Ubrzo posle kraha bračne zajednice, manekenka se vraća na modnu pistu, što će ujedno biti i njen povratak manekenstvu nakon pauze koja je usledila posle rođenja ćerke Simone.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

foto: Profimedia

 

Holivudski par Čening Tejtum i Džena Devan saopštili su da se razvode posle skoro devet godina braka, a ova vest je potresla američku javnost.

Zaljubili smo se pre mnogo godina jedno u drugo. Apsolutno ništa se nije promenilo kada je reč o tome koliko se volimo, ali je ljubav predivna avantura koja nas sada odvodi različitim putevima", naveli su u saopštenju.

 

 

makonda-tracker