UPLAŠEN ZA ŽIVOT SVOG SINA

Prijaviću Natašinog oca zbog pretnji UBISTVOM: Tati Luke Lazukića pukao film pa sve ispričao (FOTO)

8

Otac Luke Lazukića Radomir najavio je tužbu protiv oca Nataše Bekvalac, Dragoljuba Bekvalca, zbog navodne pretnje smrću njegovom sinu jer je pretukao pevačicu u petak na subotu.

foto: Kurir
foto: Kurir

 

Posle emisije "Da, možda, ne" Olivere Kovačević, u kojoj je fudbalski menadžer, između ostalog, izjavio da bi za svoju ćerku ubio i poginuo, Lukin tata zabrinut je za njegovu bezbednost.

 

Iako se Lazukićeva porodica od početka skandala držala po strani, Radomiru je pukao film i po po prvi put otvorio je dušu za Kurir.

Mi nećemo da se peremo. Nismo mi nepoznata porodica. Šta da kažem, gasim televiziju, ne javljam se novinarima, koji danima zovu. Sud će sve utvrditi. Dragoljub je rekao u emisiji da će ga ubiti, i vi ste to napisali. Jutros sam u Kuriru pročitao njegovu izjavu: "Da sam došao, da nije bio daleko, ja bih mu presudio". Pa šta je to? Pretio je Luki! Ići ćemo mi u policiju, ne brinite ništa. Imamo i mi advokata, nismo od juče. Naravno da ćemo prijaviti gospodina", rekao je Radomir i dodao da im je teško što ne viđaju jednoipomesečnu unuku Katju, koju je njihov sin dobio u braku sa Bekvalčevom.

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Teško nam je. Mi ćemo se boriti, kao što se oni bore, pa ćemo videti gde je istina. Fino vam je Luka rekao da će sud dokaziti da li je kriv ili ne. E, sad je on okrenuo čunak. Na šta liči to što mu je bacila stvari u kontenjer?! Na šta liči sve ovo? Pitam vas", ogorčen je tata nekadašnjeg košarkaša.

Radomir ističe da su on i njegova supruga Borka Lazukić podržavali Lukin brak sa Natašom i da su o njoj imali samo reči hvale dok se nije dogodio skandal, za koji on tvrdi da je njegov sin nevin.

Podržavali smo taj brak od samog početka i sve smo najbolje govorili o Nataši, najiskrenije vam kažem. Moja supruga kao psiholog i specijalista sagledala je sve, nije nas ništa interesovalo dalje. Do petka smo mislilili sve najbolje. I dalje ćemo govoriti samo lepe stvari. Nemamo pravo nikog da psujemo, a naročito ne majku moje unuke", završava Lukin otac.

Inače, Lazukići će podneti tužbu protiv Dragoljuba zbog sledeće njegove izjave: "Sreća što od Novog Sada do Beograda ima toliko kilometara. Baš sam čitao pre 10 godina šta sam rekao za Natašu, da bih za nju ubio, sada kažem: "Za Natašu bih i poginuo". Luka je prevarant, čovek koji putem zaljubljenih žena rešava egzistenciju. Moj zet je loš čovek, njegov cilj je bio da se materijalno Nataša uništi i prisvoji sve, a moja ćerka je bila zaljubljena i moja priča nije mogla da dopre do nje", rekao je povređeni otac u emisiji Olivere Kovačević.

 

 

makonda-tracker