nepažnja

SMS SADRŽAJ NAPRAVIO PROBLEM: Zbog poruka ove devojke Nataša je izvukla deblji kraj

0

 

 

Ljubavne poruke su navodno bile povod za svađu i batine koje trenutno potresaju čitavu javnost, pišu pojedini mediji

foto: Glossy Press

U noći između petka i subote protekle nedelje Luka Lazukić pretukao je suprugu, pevačicu Natašu Bekvalac, posle čega ga je ona odmah prijavila policiji, a sve zbog poruke jedne di-džejke iz Beograda sa kojom je Luka bio u vezi pre Nataše.

 

 

 

 

Ljubavne poruke su navodno bile povod za svađu i batine koje trenutno potresaju čitavu javnost, pišu pojedini mediji. Pevačica je, pošto je videla te poruke, zatražila od supruga da joj objasni o čemu se tu zapravo radi, što je započelo čitavu dramu.

 

Luka Lazukić, sa druge strane, tvrdi da su problemi sa Natašom u braku počeli pošto je "došlo vreme da se misli o životu", nakon produženog medenog meseca. Par se sukobio oko novca "kojeg više nije bilo za hirove".

 

Ja zaista ne znam o kakvim porukama se radi. Ona me je napala, sklonio sam je od sebe, ona me je opet napala, ja sam je odugrnuo na krevet. Potom je ona izašla iz stana a ja sam ostao unutra. Posle se vratila u stan. Beba je sve vreme bila sa dadiljom", ispričao je Luka Lazukić, protiv koga je njegova supruga Nataša Bekvalac podnela krivičnu prijavu za porodično nasilje.

 

 

makonda-tracker