dogovor

Novac me ne zanima, želim DETE: Evo šta Nataša Bekvalac želi da dobije od razvoda (FOTO)

4

Dok se oporavlja od povreda koje joj je, kada ju je pretukao, naneo suprug Luka Lazukić, pevačica Nataša Bekvalac podigla je tužbu za razvod braka.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Ona je advokatima rekla da želi starateljstvo nad ćerkom Katjom i minimalnu zakonsku alimentaciju.

 

Nataša Bekvalac od subote preživljava pravu agoniju, ali je odlučna u jednoj stvari - da se po hitnom postupku razvede od Luke Lazukića. Ona se svakodnevno konsultuje sa timom advokata o sledećem potezu.

Kada je otišla u Urgentni centar, a zatim i prijavila policiji supruga Luku Lazukića za nasilje u porodici, Nataša je odmah pozvala i svoj advokatski tim. Podnela je krivičnu prijavu za nasilje, a tražila je i hitan razvod braka. Ona je juče podnela tužbu kojom će se njihov brak poništiti. U razgovoru sa advokatom rekla je da je ništa ne zanima, da želi puno starateljstvo nad ćerkom Katjom koju je dobila u braku sa Lukom. Kada ju je advokat pitao koju visinu alimentacije da upiše u dokumenta, ona je poručila da je novac ne interesuje i da upiše minimalnu zakonsku alimentaciju. Iako je advokat pokušao da je ubedi da traži više novca, ona je to odbila uz poruku da je samo zanima dete - kaže za "Blic" izvor koji je dobro upućen u celu priču.

 

Napad je bio na mene. Prvo agresivno buđenje, a potom i verbalni napad. Fizički me je napala, udarajući me po telu. A ja sam je tada sklonio i pokušao da pričam s njom - tvrdio je Lazukić, i dodao da je suprugu navodno „samo pomerio od sebe“ da ne bi došlo do fizičkog sukoba jer je bilo verbalnog. Lazukić čak navodi da je on povređen u navodnom napadu Nataše Bekvalac, ali povrede nije želeo da pokaže "Blicu" javnosti.

Ne možete da vidite, ima ko će da ih gleda. Ja sam oko 9.45 ujutru poljubio svoju suprugu i ćerku i izašao iz stana. Ona tada nije imala povrede - rekao je Lazukić.

Na pitanje kako je to moguće kada je već u 10 sati Bekvalčeva sva u modricama bila u Urgentnom centru, Lazukić je rekao da je "ona otišla posle toga, koliko vidim".

Po mom izlasku iz kuće očigledno. Što se tiče podliva na rukama i nogama, ona je išla na masaže protiv celulita - rekao je Lazukić.

foto: Zorana Jevtić

 

makonda-tracker