IMAO JE SAMO SVOJ MOTOR

Zajednička imovina ne postoji: Luka neće moći da uzme NIŠTA Nataši (FOTO)

0

Nataša Bekvalac nije ni slutila da će njen suprug Luka Lazukić pokazati drugu stranu svoje ličnosti, i to samo mesec dana od njenog porođaja.

 

foto: Zorana Jevtić

Ona nikada nije sumnjala u njega, ali te večeri kao da joj je neko šapnuo da bi trebalo da pogleda njegov mobilni. U poslednje vreme često je bančio do zore, a Nataši se to nikako nije sviđalo jer ipak imaju bebu o kojoj treba zajedno da vode računa. Luka se ponašao kao tinejdžer, a ona je o svemu morala da vodi računa", kaže izvor.

S druge strane, Bekvalčeva je dobila podršku svoje porodice i prijatelja da ne bi trebalo da trpi takvo ponašanje, a kap koja je prelila čašu bile su batine. Nataša je rešila da stavi tačku na svoj brak.

Nisu dočekali ni godinu dana da budu u braku, što je Nati zaista veliki životni poraz. Ona je dala celu sebe za taj brak, ali očigledno da je Lazukić više voleo provod i zabavu sa drugim ženama. Nataša će se u toku današnjeg dana sastati s advokatom, kako bi donela konačnu odluku. Najverovatnije će tražiti potpuno starateljstvo nad ćerkom Katjom, jer ne želi da dete odrasta pored oca koji lako može da postane nasilan", kaže izvor i dodaje:

Što se tiče njihove zajedničke imovine, ona ne postoji. Sve što su imali je Natašino, osim njegovog motora. Čak je i automobil koji vozi, njen. Neće imati nikakvo pravo na kuću u Čeneju, jer ništa nije uložio. Sve je već bilo gotovo kada su se njih dvoje venčali", kaže izvor.

 

 

makonda-tracker