TEŠKO JOJ JE

Anabela i Andrej su teški bolesnici: Bivša žena Atijasa pondela prijavu protiv bračnog para (FOTO)

2

Jasmina Skender, bivša devojka Andreja Atijasa i majka njegovog sina Leona, prijavila je policiji bračni par Atijas zbog, kako kaže, maltretiranja koje od njih trpi.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Jasmina je podelila na svojim društvenim mrežama potresni video nakon posete policiji i podnesene prijave. Skendereva je kroz suze pričala o navodnom zlostavljanju koje je doživela od supruga pevačice Anabele Atijas, ali i nje i njene ćerke Lune.

Nikada nisam želela da budem žrtva. Kad mi je najteže bilo, nisam bila to. Sada, ponizno priznajem da sam žrtva dva teška bolesnika, Andreja, a za Anabelu više nisam ni sigurna. Nalazim se u MUP-u jer je došao red da prijavim slučaj, iako ne verujem da će policija u Bosni išta uraditi. Mislim da bi u Srbiji bolje reagovali. Sada ću preduzeti sve mere da bih zaštitila sebe i svoje dete, zbog niza pretnji na Instagramu, gde sam čitala svakojake gluposti poput toga da zaslužujem da me vojska siluje, da sam ku*va i da me svaki dan treba je*ati. Tužila sam ih, a tužiću i Lunu - objašnjavala je Jasmina kroz suze, a zatim dodala:

Andreju iskreno želim da se izleči. Neverovatno je to što ga boli činjenica da sam ga prebolela. Pisao mi je sa lažnih profila, a sinoć smo stupili u kontakt. Nakon što sam mu rekla da ga ne volim, on je poludeo i počeo da piše sve one pretnje na Instagramu. Tražio je potvrdu da li ga volim ili ne. Šta ja da pričam o čoveku koji je rekao za svoje dete da je kopile.

Oni su loši roditelji: Žena koju je Andrej Atijas ostavio zbog Anabele iznela njihove najmračnije tajne (FOTO)

 

foto: Damir Dervišagić

Jasmina je nešto kasnije podelila i printskrinove dopisivanja sa profilom za koji tvrdi da pripada Atijasu, kako bi dokazala da upravo on stoji iza uvreda i pretnji koje nedeljama doživljava sa nepoznatih profila.

Vređao si me javno, nazivao me devojkom za jednu noć, a majka sam tvog jedinog sina. Leon ove godine kreće u prvi razred. Kada se u novinama izviniš za sve što si izgovorio, tad ćeš viđati sina. Neću ti ga dati jer si narkoman i alkoholičar. Bila bih neodgovorna majka kada bih dozvolila da budeš s njim bez nadzora. Drogirao si se ispred mene kokainom i marihuanom. I kada se sa svega toga skineš, razgovaraćemo o posetama vikendom - piše u jednoj od Jasminih poruka.

 

 

 

makonda-tracker