šokirala sve

Oni su loši roditelji: Žena koju je Andrej Atijas ostavio zbog Anabele iznela njihove najmračnije tajne (FOTO)

4

Jasmina Skender iz Zenice pre sedam godina prošla je kroz sličnu golgotu kao Kija Kockar, samo što su u toj priči uloge majke i ćerke bile zamenjene

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Naime, Anabela je tada, kako se pisalo, rasturila brak Jasmini i Andreju Atijasu iako su čekali bebu. Razlika između te situacije i ove u kojoj se našla pevačicina ćerka Luna, koja se smuvala sa oženjenim Slobodanom Radanovićem, jeste u tome što njegova supruga Kija Kockar nije trudna.

 

Jasmina Skender kaže da je pevačica vaspitala ćerku da zavodi oženjene muškarce, kako je i sama radila. Ona otkriva da Andrej Atijas ne viđa njihovog sina niti plaća alimentaciju, kao i da su joj pretili njegovi prijatelji.

 

Anabela Atijas - Želela sam da vičem i vrištim: Učinite da ova bol nestane!

 

 

A post shared by Jasmina Skender (@jasminaskender) on

 

Jasmina Skender Sama odgaja šestogodišnjeg sina Leona, kojeg je otac, Anabelin sadašnji suprug, video poslednji put pre dve godine. Iako su je ovih dana optužili da je Andreja Atijasa ucenjivala i htela da mu proda dete za 16.000 evra, ona kaže da su to izmišljotine.

Apsolutno ništa od svega toga nije istina! To su takve laži i izmišljotine da se dobro zapitam da li je ta osoba kojoj je to palo na pamet normalna. Kada sam videla da o tome piše Anabela, sedela sam bez reči u šoku ni sama ne znam koliko vremena. Meni mogu sve da ospore, ja nemam cilj da izgledam kao nekakva svetica i sve njihove uvrede do sada sam dobro podnosila. Ali da neko aludira na to da sam loša i zla majka, to neću da dozvolim nikada. Pogotovo to ne dozvoljavam osobama kao što su Anabela i Andrej. Oni su u milion primera pokazali da su loši roditelji i nemaju pravo meni da kažu ni reč.

 

makonda-tracker