NE MOŽE DA JOJ OPROSTI

Neće da čuje više za Jelenu Karleušu: Puklo prijateljstvo između Ace i dive (FOTO)

3

Glavni razlog prekida svakog kontakta između njih dvoje je taj što se Jelena nije držala davno datog obećanja, što je pevača iznerviralo.

 

foto: Dragan Kadić

Ove tvrdnje ekipa Blica je želela da proveri i kod glavnih aktera. Upitali su Lukasa da li mu je krivo što je prekinuo prijateljstvo sa koleginicom, ali on nije bio rad da da komentar.

Aj, zdravo, o tome neću ništa da pričam - rekao nam je Aca Lukas koji nije želeo ni da potvrdi, niti da demantuje naše saznanje. Sa druge strane, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Jelenom Karleušom, ali ona do zaključenja ovog broja nije odgovarala na pozive naše redakcije.

Pre samo dve nedelje imali smo prilike da oba člana žirija "Zvezde Granda" vidimo kako na društvenim mrežama postavljaju zajedničke fotografije, ali i tome je došao kraj.

 

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

Naime, Lukas je prvo otpratio Jelenu sa popularne društvene mreže, a potom i ona njega. Lukas je dodatno uklonio sve njihove zajedničke fotografije na kojima su prikazivali jačinu prijateljstva. Kada je to videla i Karleuša je učinila isto.

 

 

makonda-tracker