OZBILJNI ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Drama Ane Nikolić: Pevačica završila u bolnici (FOTO)

0

Pop pevačica Ana Nikolić u avgustu prošle godine rodila je ćerku Taru, a samo nekoliko meseci od porođaja suočila se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima.

foto: Zorana Jevtić

Ona nekoliko puta odlazi kod ginekologa na kontrole, a njih dvoje su razgovarali o potencijalnoj terapiji ukoliko se problemi nastave.

 

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta udružili snage: Ovako teče renoviranje zajedničke kuće u Velikom Mokrom Lugu

Postoji terapija koja se u takvim slučajevima daje i koja zaustavlja krvarenje između ciklusa. Svakako pacijentkinja koja to dobije trebalo bi da ode na predviđene analize kako bi se utvrdilo šta je uzrok i da se u skladu sa tim reaguje. Ako se utvrdi da je zbog obilnih krvarenja nastupila anemija, odnosno gubitak gvožđa u krvi, što se vidi iz analiza krvi, može da se da preparat koji bi to stanje popravio - kaže jedan anoniman lekar i dodaje da obilna krvarenja mogu da budu posledica raznih zdravstvenih problema.

Anina situacija može da bude ozbiljna, ali i ne mora da znači. Obilna krvarenja mogu biti uzrokovana hormonalnom neravnotežom, stresom, ali i ako postoje miomi, odnosno benigne izrasline na zidu materice", kaže izvor za Alo.

 

 

makonda-tracker