PATILA JE

Emina je dugo krila da joj je brak u krizi: Treba krenuti dalje kada više nisi srećan (FOTO)

0

Pevačica Emina Jahović nedavno je priznala da je na svoj desetogodišnji brak stavila tačku i otkrila da ne postoji treća osoba koja je na to uticala, već se ljubav između nje i Mustafe jednostavno ugasila.

foto: Dragan Kadić

Ipak, tako nešto nije bilo moguće jer je sve zanimalo koji je razlog mogao ovakvu, zdravu, zadovoljnu i imućnu porodicu da rasturi. Ipak, po pevačicinim tvrdnjama, treća osoba u njenom braku nikada nije postojala.

Moram da priznam da su me priče koje se u poslednje vreme pojavljuju u medijima i te kako zabavile", poručila je Emina.

Pored suza, koje su neminovne pri razvodu, u ovom slučaju nemoguće je ne izbrojati nule na bankovnom računu koje će Emina dobiti. Kako objavljuju turski mediji, ona će sa sinovima ostati u vili s dva bazena, golf terenom, teretanom, muzičkim studiom i prelepim pogledom na Istanbul. Vrednost kuće procenjuje se na 1,5 miliona dolara.


Sa suzama u očima saopštila fanovima istinu: Emina Jahovič otkrila gde će da nastavi da živi sa decom posle razvoda (FOTO)

 

Tu je i zajednička ušteđevina koja broji milione dolara, ali i nekoliko nekretnina, vikendica, kao i jahta i mlaznjak. Po navodima turskih medija, Mustafa ne pravi pitanje koliko će novca njegovoj bivšoj supruzi pripasti i želi što pre da okonča razvod. Emini je, navodno, rastava teško pala, vidno je smršala i sate provodi u telefonskim razgovorima s majkom i sestrom.

 

 

 

 

 

makonda-tracker