DOBRO JE RAZMISLIO

Javno ju je ponizio a sada želi da se vrati u topli dom: Ben Aflek moli Dženifer za oproštaj (FOTO)

0

Ben Aflek i Dženifer Garner su preturili mnogo toga i danas su složni roditelji svojoj deci. Ali, u svetskim medijima sve su glasnije spekulacije da on želi da joj se vrati.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako do kraja nije ni poznato da li su Ben Alfek i Dženifer Garner  formalno razvedeni, jer jedni mediji navode da je brak završen još pre godinu dana, a dugi da Ben sve vreme odugovlači sa potpisivanje brakorazvodnih dokumenata.

 

Ono što je sigurno ona živi sa decom, a on sa nekadašnjom ljubavnicom, a sadašnjom devojkom producentkinjom programa "Saturday Night Live" Lindzi Šukus.  Takođe, poznato je i da su oni sve vreme zaista posvećeni deci što nije čest slučaj među holivudskim parovima.

 

 

A post shared by Dish Nation (@dishnation) on


Često su zajedno u provodu sa decom, a sasmim tim su i u stalnom komunikaciji, pa mediji veruju da nije sve završeno među njima.

 

Bolest je i te kako uticala na njega: Ben Alfek neprepoznatljiv (FOTO)

 

Oskarovac i dalje govori prijateljima da je Dženifer jedina žena koja ga razume i ume da ga urazumi, a poznato je da je ona nedavno rekla:

Nisam birala ovakav život za sebe. Ben je ljubav mog života a ta epoha je sada završena". "US Weekly" piše i da je Ben sada moli da se pomire, a da ona to odbija.

foto: Profimedia

Najmanje dve godine je bila posvećena njegovom izlečenju, radila je na njihovom odnosu. Zaista se cela predala,a li to nije urodilo plodom, sada ne vidi da se išta promenilo", piše američki magazin.

Iako je navodno afera sa dadiljom Kristin Ouzouijan prelila kap u čaši, istina je da se Ben bori sa alkoholizmom, a 2011. godine prvi je put pokušao da prestane da pije.

 

 

makonda-tracker