VIŠE OD PRIJATELJICA

Iako se nije ostvarila u ulozi majke jedna mlada dama joj je kao ćerka: Svi komentarišu neobično prijateljstvo Dženifer Aniston i Selene Gomez (FOTO)

0

Između njih su 24 godine razlike, ipak Dženifer  Aniston i Selenu Gomez spaja mnogo više od same profesije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dženifer Aniston možda nema dece, ali deo majčinske uloge može da joj se prepiše prijateljski odnos s mladom glumicom i pevačicom Selenom Gomez, kojoj je idol, inspiracija i veliki uzor.

 

Zvezda serije 'Prijatelji' i 25-godišnjakinja upoznale su se pre tri godine i od tada često naglašavaju koliko su bliske, a sve je započelo slučajnim susretom u toaletu prilikom dodele filmskih nagrada.

Dotrčala sam u toalet, a unutra je bila Dženifer. Bila sam u šoku i tresla sam se. Ona me je samo smireno pozdravila, a ja nisam znala kako da reagujem pa sam izjurila prema izlazu. Jednostavno sam ostala zatečena', prepričala je Selena.

Zbog njihove ljubavi je završila u bolnici: Selena Gomez i Džastin Biber raskinuli zbog pevačicine majke!

 

Nakon toga ih je upoznao zajednički menadžer koji je igrom slučaja u to vreme sarađivao s obe poznate dame.

 

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Bio je to vrlo prijateljski susret jer smo imale zajedničku poveznicu. Brzo nakon toga me je pozvala i kod sebe. Organizovala je opušteno druženje, i bila je jako draga i pristupačna. Davala mi je mnogo bitnih saveta, a neki su bili važni za moje mentalno zdravlje', objasnila je Gomez, koja se još uvek bori s anksioznosti i depresijom.

Isto tako, mlada glumačka i pjevačka nada nikada nije krila koliko je oduševljena svojom miljenicom i idolom. Često bi naglašavala koliko joj se divi, što u profesionalnom, što u privatnom smislu.

 

Svet bruji o njihovom razvodu a oni nisu ni bili venčani: Otkrivena tajna Dženifer Aniston (FOTO)

Pratim njenu karijeru otkada sam bila osmogodišnja devojčica i zaista je bilo posebno gledati je kako se transformirala za ulogu u novom filmu 'Cake'. Voditi stvaran i iskren razgovor s osobom koja ima tako veliko srce jednostavno je obiležilo moju celu godinu', stajalo je u jednoj objavi Selene Gomez na Instagramu prije godinu i po, kada je Aniston promovisala svoj novi film.

Zanimljivo je da se mlada glumica družila i s Justinom Teruom,donedavnim suprugom Dženifer Aniston, no kako se pre nekoliko dana saznalo da je on zaluđen mladom pevačicom Petrom Kolins, Gomez je zauzela stranu.

 

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

Odlučila je stati na stranu Aniston te je prestala da prati Kolins na Instagramu, iako je ona radila nein video za pesmu Fetiš.

 

 

 

 

 

makonda-tracker