DA LI ĆE JOJ ZASMETATI?

Iako mu je kuma i bliska prijateljica otkrio je šta mu smeta kod nje: Srđan Predojević iskreno o Jovani Joksimović (FOTO)

0

Voditelj Srđan Predojević progovorio je o odnosu sa kumom i saradnicom Jovanom Joksimović, a zatim otkrio šta ga kod nje najviše iznervira, ali i koje njene osobine ceni.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Njena osnovna i najveća mana je iskrenost. Mislim da je pametno prećutati u nekim situacijama, a ona je cela satkana od pravde i istine. Takođe, moram da priznam i da mi ponekad zasmeta što me Jovana ne vidi u vazduhoplovstvu, već samo u novinarstvu. Ali generalno, Jovana je moja velika podrška, kao i ja njoj. Što se i vidi po našem poslovnom uspehu - kaže Srđan, koji sa kumom i koleginicom uveliko pozdravlja gledaoce sa Televizije Prva.

Ushićenost što prelazi na novu frekvenciju Srđan Predojević otpočetka nije krio jer je bio spreman za nove izazove.

 

Novo radno mesto ide uz nova pravila: Jovana Joksimović otkrila šta ona i Srđan neće smeti da rade (FOTO)

 Čim smo došli, sproveli smo analizu javnog mnjenja na uzorku od 1.000 ljudi i došli do najbitnijih odgovora na pitanja: koje informacije gledaoce najviše interesuju kada se probude, koja lica najviše vole da vide i zašto i šta sigurno ne žele da vide i čuju u jutarnjem programu. Pored analize, drugu polovinu programa čini ono što smo mi kao urednici doneli sa sobom. Takođe, tu spadaju osnovni informativni sadržaj i vremenska prognoza. Šejk ta dva dela informacija će se zvati „Jutro sa Jovanom i Srđanom“ - kaže Srđan.

 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on

 

 

 

makonda-tracker