foto

Svi se pitaju kako to da joj ni u pedesetoj nema ravne: Paparaci otkrili kako Pamela Anderson zapravo izgleda i šokirali sve

0

Jedna od najseksepilnijih žena svih vremena i u pedesetoj godini pozira golišava i čini da upola mlađe devojke pocrvene pred njenim savršenim telom. Međutim, nije sve baš onako kako se čini.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Za svoje godine, legendarna Pamela Anderson izgleda fenomenalno. Ona je vitka, prelepa, negovana i jasno je da redovno trenira. Ipak, njeni obožavaoci ne mogu da očekuju da će čuvena čuvarka plaže izgledati kao kada je imala dvadesetak godina, a najnovije fotografije pokazuju da to i nije slučaj.

 

Svet šokiran postupkom Pamele Anderson: Isplakala se zbog smrti najvažnijeg čoveka u svom životu - i otišla na žurku 

 

Naime, Andersonova je pre nekoliko dana prisustvovala otvaranju nove prodavnice brenda Coco de Mer, gde se pojavila u pripijenoj kožnoj haljini. Paparaci su se odmah sjatili oko nje i fotografisali je iz različitih uglova, čime su otkrili da je Pamelin stomak daleko od ravnog.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Međutim, nedugo pre toga, glumica je snimala editorijale u kojima izgleda ovako.

 

 

 

A post shared by Coco de Mer London (@cocodemeruk) on

 

 

Dakle, devojke, ako nemate savršenu liniju i patite što ne izgledate kao Pamela Anderson na ovim fotografijama, nema potrebe da brinete. Ni ona ne izgleda tako. Ne zaista.

makonda-tracker