NE MOŽE DA VERUJE

Sara Džesika Parker skrhana zbog izjave Kim Katral: Slomljeno mi je srce... (FOTO)

0

Američka glumica Sara Džesika Parker izjavila je da je veoma povređena izjavom Kim Katral da njih dve nikada nisu bile prijateljice dok su snimale seriju "Seks i grad".

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Mi nikada nismo bile prijateljice. Bile smo kolege i na neki način to je najzdraviji odnos zato što tada imaš jasnu granicu između profesionalnog života i privatnog", kazala je Kim Katral britanskom novinaru Pjersu Morganu.

Nakon ove izjave, mediji su pokušavali da dođu do glumice Sare Džesike Parker kako bi prokomentarisala izjavu svoje koleginice koju je dala u televizijskoj emisiji.

 

"Što je viša štikla, to sam ja više uzbuđena da potrčim niz ulicu!": Sara Džesika Parker isprobala 14 pari cipela za samo 90 sekundi (VIDEO)

 

foto: Profimedia

Slomljeno mi je srce. Mislim na to cele nedelje. To je veoma uznemirujuće za mene, zato što to nije način na koji se ja sećam našeg odnosa. Miislim da nas je povezalo iskustvo. To je bilo profesionalno iskustvo, ali je postalo lično jer je trajalo godinama", kazala je Sara te potvrdila da ju je žestoko povredila ova izjava.

 

 

 

makonda-tracker