niko ne veruje

Najvatrenija crnka Holivuda šokirala drastičnom promenom: Salma Hajek zasenila sve koleginice na crvenom tepihu (FOTO)

0

Slavna meksička glumica stigla je na zabavu Britanske akademije filmske i televizijske umetnosti s novom frizurom i sve iznenadila

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Britanska akademija filmske i televizijske umetnosti večeras će dodeliti svoje tradicionalne nagrade na svečanoj dodeli u Londonu, a uoči tog važnog događanja Akademija je organizovala i zabavu za sve nominovane.

 

Na zabavi se pojavila i 51-godišnja meksička glumica Salma Hajek. Iako na ovakvim događanjima u prvi plan uvek dolaze odevne kombinacije prisutnih, haljinu modne kuće "Gucci" koju je Salma obukla niko nije ni primetio zbog njene nove frizure. Glumica je osvanula na crvenom tepihu s novom bojom kose.

 

Ova boja najbolje stoji crnkama: Najbolja odevna kombinacija Salme Hajek u proteklih nekoliko godina

 

Fatalna crnka postala je plavuša s tamnim izraskom, ali mnogi se danas pitaju je li zaista ofarbala kosu ili je u pitanju – perika.

 

foto: Profimedia

Naime, prošle godine takođe je sve iznenadila došavši na Nedelju mode u Pariz sa plavom kosom, ali odmah je priznala da nosi periku, a u intervjuu za "Allure" nedavno je rekla kako ne voli da farba kosu „jednostavno više nema strpljenja za to“.

 

Je li ovo zaista prava i trajna promena ili ona kratkotrajna, saznaćemo uskoro.

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker