iznenadio izgledom

Šta mu se desilo? Miloš Biković šokirao fanove najnovijom fotografijom na kojoj je NEPREPOZNATLJIV!

0

Popularni glumac iznenadio je javnost, a posebno pripadnice nežnijeg pola, najnovijom fotografijom koju je podelio putem društvenih mreža

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Miloš Biković važi za jednog od najšarmantnijih i najzgodnijih glumaca sa naših prostora, a fotografije koje svakodnevno deli sa fanovima putem društvenih mreža, ostavljaju bez daha njegove brojne obožavateljke.

 

Ipak, poslednja u nizu bila je potpuno drugačija od svih koje smo do sada imali priliku da vidimo, zbog čega je privukla veliki broj komentara iznenađenih fanova.

 

Naime, Miloš na ovoj fotografiji pozira sa neobičnom grimasom, uskom kapom kojom je istakao uši i cigaretom koju drži u zubima. Na prvi pogled, malo ko bi mogao da pretpostavi da je upravo on na slici, budući da je potpuno neprepoznatljiv.

- Lepota će spasiti svet! - našalio se glumac u komentaru ispod fotografije koja je za kratko vreme prikupila pregršt lajkova.

 

Obožavateljke ne prestaju da komentarišu ovo glumčevo izdanje, a dok se mnoge od njih pitaju šta mu se dogodilo, druge su su složne da glumac čak i u ovakvom izdanju izgleda - prelepo!

 

 

 

 

makonda-tracker