iskrena

Otvoreno o svemu: Rada Radenović progovorila o venčanju i braku

0

Tokom Beogradskog sajma venčanja koji se održava ovog vikenda u poznatom prestoničkom hotelu, brojne poznate lepotice našle su se u ulozi mlade i ponele neke od najlepših modela venčanica.

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Bajkovite venčanice poznatih domaćih i svetskih brendova i kreatora ponele su Katarina Ostojić Kaja, Jelena Kostov, Goga Sekulić, Rada Radenović, Dušica Jakovljević, Dea Đurđevič i mnoge druge dame sa naše javne scene, a voditeljka Rada Radenović ovom prilikom rešila je da progovori o braku i otkrije kakvo mišljenje zaista ima o venčanjima.

 

Kako je pevačica Goga Sekulić tom prilikom prokomentarisala da je brak sa Urošem Domanovićem za nju drugi po redu, Rada je dodala da je ona i dalje na "pozitivnoj nuli", ali da je zadovoljna svojim statusom.

 

- Ja sam na pozitivnoj nuli. Ne bih da srljam u propast. U vremenu u kom živimo ne postoji garancija ni za šta, a posebno ne za ljubav. Ipak, predivno je nositi venčanicu i želim mladim devojkama da poručim da ne treba da imaju strah od venčanja - kaže Rada u emisiji Premijera.

 

 

makonda-tracker