ispovest za novi glossy

Anabela Atijas prvi put o jednoj od najvećih trauma u životu: Još patim što sam izgubila blizance

0

U trenutku kad svu svoju snagu usmerava na podršku ćerki Luni, koja je pod stalnom osudom javnosti zbog učešća u rijaliti programu, pop pevačica seća se kako joj je ona bila jedina uteha kad je pre skoro deceniju i po izgubila blizanačku trudnoću

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Atraktivna pevačica Anabela Atijas (43) poslednjih pet godina uživa u stabilnom i srećnom braku sa biznismenom iz Sarajeva Andrejom Atijasom (31). Iako danas njen život sa tri devojčice - Lunom (21) i Ninom (12) Đogani i najmlađom Blankicom Atijas (4) - liči na bajku, pop zvezda je na tom putu ka sreći imala mnoštvo prepreka. Iako je od one najteže deli skoro decenija i po, sećanja na nju ne blede jer su ostavila dubok trag na pevačicinom srcu.

 

Naime, kad su Anabela i njen bivši suprug Gagi Đogani otkrili da je njena druga trudnoća blizanačka, malo je reći da su bili šokirani, iako je njena bivša svekrva imala sestru bliznakinju. Nakon prvobitnog šoka, uzbuđeni i srećni počeli su da prave planove kako bi potpuno spremni dočekali svoje mališane.

 

Međutim, sreća je kratko trajala jer je pevačica izgubila bebe. Zbog tog bola koji je preživela 2004. godine Anabela i dan-danas zaplače. U ispovesti za Glossy prvi put otvoreno priča o jednoj od najvećih trauma u životu...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 12. broju magazina Glossy, koji dobijate na poklon uz današnje izdanje lista Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker