persona non grata

Ne podnosimo Anđelinu Džoli: Ovo su poznati koji ne mogu da smisle poznatu glumicu (FOTO)

3

Da li možete da pogodite ko se našao na listi ljudi koji ne mogu da smisle američku glumicu i bivšu suprugu Breda Pita, Anđelinu Džoli?

 

 

foto: Profimedia

 

Bili Bob Tornton
Vrlo buran i kontroverzan brak između Džolijeve i Torntona bio je česta meta novinara i trač rubrika. Setimo se samo kako su oboje oko vrata nosili krv od partnera u privesku, dok je Anđelina istetovirala "Bili Bob" na svojoj ruci. Koliko god ljubavi i strasti tu bilo, glumac se danas ne priseća s lepim uspomenama tog perioda: "Bilo je to ludo neko vreme u kojem se nikada nisam osećao prijatno." Ipak, Bob nikada nije rekao ništa loše o Anđelini i mahom je i ovde pričao o periodu, a ne osobi.


Svima je bilo neprijatno: Anđelina i Dženifer konačno na istom mestu u isto vreme (FOTO)

 

Lora Dern
Ni glumica Lora Dern nikada ništa loše nije rekla o Anđelini, ali kada znamo da je pre Dženifer Aniston bila u istoj situaciji (zabavljala se sa Torntonom kada je glumac upoznao Anđelinu) možemo samo da pretpostavimo kakvo mišljenje ima o koleginici. Svojevremeno je za ABC News izjavila: "Bila sam van grada, snimala film i kad sam se vratila sa snimanja, moj dečko se oženio i nikada ga više nisam ni videla, niti čula."

 

 

A post shared by @lauradern on

 

Amal Kluni

Bred Pit jedan je od najboljih prijatelja Džordža Klunija, pa samim tim i drug sa njegovom ženom Amal. Međutim, Amal nije fan Anđeline Džoli zbog načina na koji je raskinula i odnosila se prema Bredu, već zbog potpuno dijementralno različitih političkih stavova koje njih dve "dele". Amal je aktivistkinja, advokat i autor nekoliko studija o ljudskim pravima i međunarodnom pravu i žena koja je predstavljala Džulijana Asanža, osnivača Vikiliksa, sa kojeg su procurila mnoga poverljiva dokumenta, pa i mejl Skota Rudina.

 

foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker