IZGUBLJENA LJUBAV

Rekao mi je da će sve biti u redu i samo je otišao: Slavna glumica nikada nije prežalila ovaj gubitak (FOTO)

0

Karijera joj je taman bila u uzletu, pronašla je muškarca svog života, ali njegova teška bolest i smrt srušili su sve njene snove.

 

foto: Profimedia

Dobili su oboje uloge u filmu "Lovac na jelene", a onda im se svet srušio.

 

Džonu Kazaleu dijagnostigikovan je rak pluća koji je bio u terminalnoj fazi i već se raširio po telu, a iako su ga čelnici producentske kuće hteli izbaciti iz filma, ostao je da snima samo na insistiranje Meril Strip. Kako bi mu izašli u susret, na kraju su upravo njegove scene snimane prve, dok je još uvek mogao normalno da funkcioniše.

 

Sa završetkom snimanja Kazale je hospitaliziran, a u bolnicu se s njim uselila i sama Meril. Nažalost, premijeru filma nije dočekao. Umro u 43. godini života. Pokraj njega je bila Meril, koja nije mogla da se suoči s time da ostaje bez ljubavi svog života pa se bacila na njegova prsa i počela da ga doziva iz sveg glasa. U tom trenutku Kazale je ponovo otvorio oči i rekao joj da će sve biti u redu.

 

foto: Profimedia

Ne može da izdrži ni dan više u Americi: Meril Strip odlazi da živi u Sarajevo? (FOTO)

 

Njegova smrt dotukla je slavnu glumicu i jednostavno nije mogla da ostane i živi u stanu u kojem su nekada bili zajedno. Tada joj je prijatelj njenog brata, Don Gamer, ponudio svoj stan da u njemu živi dok ne stane na noge jer je on u to vreme putovao po svetu.

Meril je bila u groznom stanju zbog Džonove smrti, a ovo je bio jedini način da joj barem malo pomognem. Ubrzo sam shvatio da sam se zaljubio u nju", priznao je kasnije Gamer. Čini se da je ljubav bila obostrana jer se na iznenađenje svih samo šest meseci kasnije, u septembru 1978. godine, par i venčao. Venčanje je održano u bašti njene porodične kuće.

Naravno da nisam prebolela Džonovu smrt, ali sam morala da nastavim da živim, a Don mi je pokazao kako."

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker