IZGUBLJENA LJUBAV

Rekao mi je da će sve biti u redu i samo je otišao: Slavna glumica nikada nije prežalila ovaj gubitak (FOTO)

0

Karijera joj je taman bila u uzletu, pronašla je muškarca svog života, ali njegova teška bolest i smrt srušili su sve njene snove.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ipak, samo šest meseci kasnije sreću je pronašla u zagrljaju drugog muškarca, s kojim će u septembru ove godine proslaviti 40 godina braka. Upravo uz njega postigla je neviđenu slavu i glumački uspeh, koji do danas nije postigla nijedna ženska glumica.

Neki su ljudi ludi za religijom, neki za poslom, neki za slavom, neki za materijalnim dobrima. Ja sam uvek bila luda samo za osnivanjem porodice. Oduvek sam težila da pronađem pravog čoveka sa kojim ću osnovati meni tako svetu zajednicu. Nikad nisam mogla da zamislim daživim sama", izjavila je jednom Meril Strip koja će u septembru ove godine sa suprugom, proslavljenim skulpturom Donom Gameron proslaviti 40 godina braka.

Za svet Holivuda ta je brojka poprilično impozantna, a upravo joj je savršeno uređen privatni život bio čvrst oslonac u njenoj bogatoj glumačkoj karijeri. Ali možda od toga svega ne bi bilo ništa. Možda ne bi imali ni četvoro dece da 1978. godine, kada joj se život doslovce raspao, nije iznajmila upravo stan Dona Gamera.

 

Pravila sam se mrtva da bi prestali da me tuku: Ispovest Meril Strip od koje se krv ledi u venama (FOTO)

 

Naime dve godine ranije, na početku svoje karijere, upoznala je glumca Džona Kazalea, koji je u "Kumu" glumio Freda Korleonea. Ljubav je planula dok su radili na Šekspirovoj drami "Mera za meru" pa je par ubrzo započeo i zajednički život. Obećao joj je kako će je, čim dobije prve slobodne dane, oženiti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker