OTKRIVENE SVE TAJNE

Ćerka mu se ruga, ne spava sa Melanijom i ponaša se kao razmaženo derište: Svi detalji života Donalda Trampa u knjizi koja je zapalila svet (FOTO)

1

O preduzetničkim, ljubavnim i političkim poduhvatima Donalda Trampa (71) u protekle tri decenije ispisane su hiljade stranica u desetak biografskih knjiga, ali nijedna nije izazvala toliki interes javnosti - a ni njegov gnev - kao “Vatra i bes: u Trampovoj Beloj kući” autora Majkla Volfa.

foto: Profimedia

Više nego u igri s prijateljicama uživala je u praćenju političkih govora, analiza i rezultata, a celu karijeru odradila je u Republikanskoj stranci. Treća žena u isotriji koja vodi pres službu Bele kuće proslavila se izjavama da mediji šire lažne vesti o njenom šefu, a na pitanje kako komentariše optužbe iz Volfove knjige o Trampovoj psihičkoj i mentalnoj nestabilnosti,odgovorila je da su mentalno nestabilni ljudi koji ne vide pozitivne promene i napredak što je njihova administracija donela zemlji. I Donald Tramp, koji se javnosti najčešće obraća porukama na Tviteru, imao je potrebu da komentariše optužbe iz Volfove knjige.

Ceo život su moje de najveće prednosti to što sam mentalno stabilan i jako pametan. Od uspešnog biznismena preko TV zvezde postao sam predsednik SAD-a (i to iz prvog pokušaja). Mislim da to ne pokazuje samo da sam pametan, nego i genije. I to vrlo stabilan genije - objavio je 6. januara na Tviteru.

Ali, čini se da je eksplozivna knjiga, zbog koje Amerikanci stoje u dužim redovima nego za nove modele mobilnih telefona, tek početak sante leda zbog koje bi američki predsednik od besa mogao da počupa kosu. Naime, uprskos pretnjama tužbom zbog klevete i traženju povlačenja “Vatre i besa” iz prodaje, Volfu to za sada ne pada na pamet.

 

Prvi poljubac u javnosti: Donald i Melanija nisu uspeli da kontrolišu emocije (VIDEO)

 

A nagađa se da bi se tokom godine u knjižarama moglo pojaviti još knjiga s pikanterijama iz Trampovog života. Napokon, nedavno je jednu izdala i njegova bivša supruga Ivana Tramp: nazvala ju je “Odgajanje Trampovih”, a na pisanje ju je podstaklo ponašanje njihove dece u Trampovoj predsedničkoj kampanji. Promovišući je u jednoj američkoj TV emisiji, bivša supruga Donalda Trampa izjavila je u šali da je ona njegova prva supruga i dodala: Ja sam, dakle, prva dama. Ok?”.

 

Na to je stigao odgovor iz Melanijinog tabora: “Prva dama svoju titulu namerava da koristi kako bi pomagala deci, a ne prodavala knjige”.

 

makonda-tracker