ZVEZDA SERIJE „UBICE MOG OCA“ PRED NAJRADOSNIJI PRAZNIK

Život nema smisla ako se izgubi bliskost sa ljudima: Tihomir Stanić iskreno o porodici (FOTO)

0

Poznati glumac odgovara na naša pitanja o detinjstvu, seriji „Ubice mog oca“ i popularnosti koju je dobio zbog uloge inspektora Marjanovića.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

 

Tihomir Stanić u krugu porodice provodi novogodišnje i božićne praznike jer je to period godine kad nema snimanja i pozorišnih predstava.


Kako se u porodici Stanić praznuju Badnji dan i Božić? Da li smo u ovom brzom vremenu izgubili bliskost i uspevate li da nađete vremena za svoje bližnje?

 

- Poslednjih godina išao sam u svoje rodno selo kod Milana, brata od strica koji je jedini ostao da živi tamo u Šeškovcima, a ove godine ću, izgleda, papučarski kod tašte na ručak. Nema opravdanja, ni utehe ni smisla u životu ako se izgubi bliskost s ljudima koje srećemo, a kamoli s porodicom.

 

Nisam dobijao novac koji su mi obećali: Tihomir Stanić iskreno o velikom problemu (FOTO)


Po čemu pamtite proslave praznika iz svog detinjstva? Koji vam je ostao u posebno lepom sećanju?

 

- Najlepši praznik mi je bio Dan borca, 4. jul. Mom bratu Miomiru je rođendan 3. jula i onda bismo se svi okupili. Nas petorica braće. A onda bi nas iz godine u godinu bilo sve više. Ženili smo se, rađala su nam deca, pa smo se kupali na Uni. Eh, kakva su to vremena bila.


Šta će biti okosnica nove sezone „Ubica mog oca“?

 

- Verujte mi da ne znam. Sa uzbuđenjem sam snimao i ovu drugu sezonu i zahvalan sam autorima što lik Marjanovića postaje sve kompleksniji.

 

Nastavak intervjua na sledećoj strani...

makonda-tracker