do najsitnijih detalja

Ujedinjeno Kraljevstvo šokirano: Otkriveno od čega će umreti kraljica Elizabeta II i kako će izgledati dani posle njene smrti (FOTO)

1

Svi su uvereni da će i Elizabeta, baš poput Kraljice Majke, preminuti od kratke bolesti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kada je u pitanju britanska kraljevska porodica, odavno je poznato to da oni baš nikada i ništa ne ostavljaju slučaju. Tako je već odavno poznat ceo scenario šta će se i kako odvijati u trenutku kada premine britanska kraljica Elizabeta II, koja već 65 godina vlada tom zemljom.

 

“London Bridž je pao’, kodno je ime cele operacije i plana koji će se odvijati danima nakon smrti kraljice Elizabete II. Smišljena je još 60-ih godina, nekoliko puta godišnje se ažurira, a u svemu učestvuju članovi vlade, londonska Metropolitenska policijska služba, oružane snage,Anglikanska crkva, mediji i Rojal Parkse, sve to kako u javnost ne bi prerano iscerile vesti koje nisu pomno kontrolisane.

 

foto: Profimedia

Večera sa poslugom, nazdravljaju viskijem: Malo ko bi rekao da kraljica Elizabeta ovako provodi Božić (FOTO)

 

Svi su uvereni da će i Elizabeta, baš poput Kraljice Majke, preminuti od kratke bolesti te da će se, kao i ona, koja je preminula na dan pre katoličkog Uskrsa 2002. godine i imala dovoljno vremena da se telefonski oprosti s prijateljima, kao i da podeli svoje konje dragim ljudima, oprosti dostojanstveno u krugu porodice.

 

Poslednje sate kraljica će provesti sa svojim gastroenterologom i čovekom od poverenja, dr Hauom Tomasom, koji će odlučivati ko sme ući u sobu, kao i koje se informacije smeju pustiti u javnost. Svi bivši vladari bili su u istoj situaciji.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker