PREKINUO KARIJERU ZBOG SINA

Borim se da moje dete bude dobro: Potresna ispovest Borisa Novkovića (FOTO)

0

Boris Novković kaže da se on i bivša supruga Lucija već osam godina bore sa zdravstvenim problemom naslednika i da mu je prioritet da mališan bude dobro.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

 

Revoltiran napisima da je nakon razvoda od Ines posle samo osam meseci braka našao novu devojku, muzičar je javnosti otkrio da njegov život ne čine samo žene, provod i alkohol, već mnogo veći problemi.

 

Iako se nije znalo, on je posle osam godina otkrio da je njegov drugi sin, kojeg je dobio sa bivšom suprugom Lucijom, dete sa specijalnim potrebama.

Znam, mnogi će reći „što se raspravljaš zbog gluposti”. Ali ima kretena raznih i glava im praznih. Setim se reči otrova, malih lažova, koje me peku i vrtim film stari. U meni se kvari zrno radosti, zrno časti koje gubi ovo dekadentno društvo na svetskom globalnom planu. Istina je nepobediva, ona se vidi u očima duše. I još nešto, da li iko zna da moja bivša supruga i ja već osam godina odgajamo sina, dete sa specijalnim potrebama? Eto, to je moja misija broj jedan za razliku od reči otrova - poručio je Boris hrvatskim medijima, a onda za "Blic" otkrio da njegova borba za dete nikada neće prestati:

Boris Novković prvi put javno o najbolnijoj temi: Da li iko zna da već osam godina odgajam sina sa posebnim potrebama?

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker