korekcija

Mlada pevačica ponovo pod nož: Aleksandra Prijović se podvrgla još jednoj plastičnoj operaciji (FOTO)

0

Popularna pevačica Aleksandra Prijović je pre nekoliko godina sebe počastila novim grudima. Nije bila zadovoljna izgledom starih pa ih je promenila.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

 

 

No, Aleksandra je odlučila da ode korak dalje i izgleda da joj se osladilo pa je otišla i korak dalje. Iz estetskih razloga, ali i zdravstvenih Prijovićka se podvrgla još dvema operacijama. Sredila je nos i uši.

Aleksandra je bila zabrinuta zbog devijacije nosa. Postalo joj je naporno da diše kroz nos dok peva, a često je imala glavobolju. Već dugo je razmišljala o operaciji, ali stalno ju je odlagala jer ima mnogo posla, međutim, nedavno je prelomila i rešila da to obavi, makar nekoliko sedmica prestala s nastupima", kaže izvor blizak pevačici i dodaje da Prijovićeva nije mogla da odoli, a da istovremeno ne koriguje i oblik nosa.

 

O njenom obnaženom izdanju pričaće se još dugo: Aleksandra Prijović pokazala koliko seksi može da bude (FOTO)

 

Ne može se reći da je bila iskompleksirana, ali uvek je pričala da bi bila zadovoljnija kada bi joj nos bio pravilniji. Isto važi i za uši",dodaje isti izvor koji otkriva da ju je dečko Filip Živojinović u tome podržao.

 

 

Odala se: Aleksandra Prijović potvrdila trudnoću? (FOTO)

 

 

 

makonda-tracker