DUGO JE ĆUTALA

Osetila sam da ne mogu da se zaštitim od moćnih i pohlepnih muškaraca: Tajči otkrila mračnu tajnu koju je čuvala godinama (FOTO)

0

Popularna pevačica Tajči već duže vreme proživljava pravu porodičnu dramu. Njen suprug Matju boluje od najteže bolesti, a nedavno je podvrgnut i operaciji plućne maramice u Americi.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

Tragedija nikada ne dolazi sama pa se čini da se baš nešto loše okomilo na život nekada popularne jugoslovenske zvezde. Tatjana Kameron kako glasi njeno puno ime je nedavno završila i na operacionom stolu. Tom prilikom je priznala da je u potpunosti postala svesna golgote kroz koju prolazi njen izabranik.

 Dok su me ubadali iglama, osetila sam samo mali deo onoga kroz što moj suprug prolazi već mesecima. Divim mu se jer nijednom nije pokleknuo, nije se predao, nije dozvolio strahu da ovlada njime i oslabi ga... U njemu je sva sila i snaga života - napisala je nekadašnja pevačica.

Tajči je slomljena: Majka čuvene pevačice progovorila o porodičnoj drami

 

Međutim, ova lepa dama je sada otkrila još jednu mračnu tajnu koja ju je pratila tokom karijere. Povodom priča koje potiču iz Holivuda, a govore o silovatelju producentu Harviju Vajnstinu, oglasila se i ona shvativši da je lutka koja je napravljena u zenitu njene karijere po uzoru na nju bila oličenje manipulacije njome i drugim devojkama.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker