Godinama plaćala njegove dugove

Pevačicina majka prijavljivala unuka za fizičko zlostavljanje: Komšije otkrile istinu o odnosu Snežane Đurišić i sina (FOTO)

0

Porodična priča između Snežane Đurišić i njenog sina Marka Gvozdenovića već danima puni medijske stupce.

foto: Dragana Udovičić

Komšinica pak kaže da Snežanina snajka i unuk Luka žive u kući pored njene, dok Marko odavno nije dobrodošao ni u majčinu, ni u supruginu kuću.

 

Snežanina snajka je anesteziolog i nekoliko puta je prijavljivala Marka da ju je fizički napao, pored toga Snežana je godinama plaćala njegove dugove i na kraju su obe digle ruke od njega. Koliko znam, Snežana pomaže snajku i unuka finansijski, dok Marko viđa dete s vremena na vreme. On valjda sada živi kod nekih drugova, ma ko zna kuda se taj smuca sada", kaže komšinica čiji sinovi su se u detinjstvu družili sa naslednikom pevačice.

Snežana Đurišić iskreno o nesreći svog sina: Kako sam sve to preživela, samo moja duša zna (FOTO)

 

Da je Snežana sina izbacila iz kuće, lično je potvrdio Marko u jednom intervjuu, rekavši da mu je majka sve uzela nakon očeve smrti, razbaštinila ga i da više nisu u kontaktu. Inače, Marko je godinama pravio izgrede, a skrivio je i saobraćajnu nesreću u kojoj je devojka izgubila život, zbog čega je bio osuđen na četiri i po godine. Kazna mu je kasnije smanjena na tri godine zatvora.

makonda-tracker