ODGOVOR ĆE VAS ZAČUDITI

Rešena misterija kraljevske porodice: Otkriveno zašto Hari sme da se ljubi u javnosti a Vilijam i Kejt ne (FOTO)

0

Prinčevi Hari i Vilijam u javnosti privlače možda i više pažnje nego ostatak kraljevske porodice. U svakom trenutku ih prati horda fotografa koji se trude da zabeleže svaki njihov korak.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Naravno, princ Hari je zbog načina života oduvek bio zanimljiviji medijima od svog brata Vilijama.

 

Još kada su pre nedelju dana izaše fotografije na kojima se ljubi i drži sa ruku sa devojkom Megan Markl, interesovanje za ovaj njegov postupak nije ni prestalo. Iako je sasvim normalno da se poznati parovi i drže za ruke, ali i ljube u javnosti, gotovo nikada niste mogli da vidite člana kraljevske porodice u sličnoj situaciji.

 

Pali i prvi poljupci u javnosti: Princ Hari i njegova izabranica Megan ne kriju ljubav (FOTO)

 

foto: Profimedia

Mnogi su se zapitali zašto je Hariju dozvoljeno da se ljubi sa devojkom u javnosti, a njegovom bratu Vilijamu i Kejt Midlton ne?

 

Stručnjaci su se pozabavili ovom temom i došli do sledećih odgovora - vrlo je bitno u kakvoj se situaciji članovi porodice nalaze. Međutim, kako javnost nikada nije videla izražavanje bliskosti između Vilijama i Kejt jasno je da tu postoji još nešto.

 

Reč je o redu nasledstva krune. Princ Vilijam je drugi u redu za titulu, odmah nakon svog oca, princa Čarlsa, koji će naslediti kraljicu Elizabetu II nakon smrti.

 

Otkad je objavljeno da je trudna, nema je u javnosti: Kejt Midlton se bori s jutarnjim mučninama, a ovaj lek joj pomaže da pregrmi dan

 

Princu Hariju šanse za krunu su po rođenju sina Vilijama i Kejt - Džordža još manje. Upravo zato mlađem je monarhu dozvoljeno nešto slobodnije ponašanje u javnosti sa svojom voljenom devojkom. Za razliku od njih, Vilijam i Kejt moraju da se drže strogih pravila.

 

makonda-tracker