TATA ZA PRIMER

Plašim se svega: Sergej Ćetković iskreno o najvećim strahovima i brigama (FOTO)

0

Sergej Ćetković priznaje da tek sada shvata brigu svojih roditelja i sve strahove kroz koje su prolazili dok su ga odgajali.

 

A post shared by sergej cetkovic (@cetkovics) on

 

Plašim se svega. Tek sada kada sam roditelj, shvatam brigu svojih roditelja i njihove rečenice. Sada na sve gledam drugačije: u kakvom svetu živimo, šta nas sve okružuje, koliko ružnih stvari, šta sve radimo od ovog sveta, onda pođem nekada predaleko i proživljavam tu maturu koja im predstoji - kroz blagi osmeh priznaje Sergej i otkriva da Lola i Mila sada već znaju da im je tata popularan.

Sergej Ćetković: Neprocenjivi momenat iz porodičnog doma slavnog pevača (FOTO)

 

- Ranije im je sve bilo strano, posebno Loli, koja je starija, kada me neko na ulici zaustavi da dam autogram i fotografišem se, a ona viče: „Vratite mi tatu!” Sada smo imali situaciju u Tivtu, gde je nagrnulo stotinak fanova da se fotografišu sa mnom, a Lola je stajala pored mene i pokušavala da napravi red i govorila: „Polako, ne može to tako, jedan po jedan, hoćete da mi ubijete tatu!” - kroz osmeh priča pevač.

 

A post shared by sergej cetkovic (@cetkovics) on

Ipak, svoju porodicu drži daleko od javnosti.

- Ne želim da moja porodica bude deo mog ličnog marketinga. Kada odrastu dovoljno i kada budu imale svest o tome šta je popularnost, neću biti taj koji će uticati na njihove želje za pojavljivanjem. One i sada kada ih uslika paparaco, kažu: “Evo, izašla sam u novinama”. Sa druge strane, ako sutra požele da se bave javnim poslom, biću tu da ih podržim. Biću uz njih i njihove izbore dok god su oni ispravni - kaže Sergej.

makonda-tracker