Vremeplov

Prijateljstvo sa Tošetom bilo je simbol čiste i iskrene ljubavi: Poslednji put smo je videli pre 7 godina, a ovako sada izgleda Karolina Gočeva (FOTO)

0
Pevačica neverovatnih vokalnih sposobnosti slabo se pojavljuje u Srbiji, a mnogi pamte da je bila izuzetno dobra drugarica pokojnog Tošeta Proeskog... Pogledajte gde je danas, šta radi i kako izgleda
foto: Story Arhiva
foto: Story Arhiva

Karolina Gočeva važi za jednu od najpopularnijih i vokalno najkvalitetnijih makedonskih pevačica. Ona za sobom ima nekoliko nastupa na Evroviziji, ali i albuma, kao i singlova koji su bili izuzetno slušani i na našim prostorima.

 

Karolina je poslednji album za srpsko tržište izdala 2010. godine. Među hitovima izdvojile su se pesme sa poslednjeg albuma kao što su "Više se ne vraćaš", "Želim samo tebe", "Uspomene na tebe", "Boje".

 

Ona se 2010. godine i povukla sa našeg tržišta i snima uglavnom za makedonsko.

 

Prošlo je 10 godina od tragedije koja je Balkan zavila u crno: Goca Tržan objavila NIKAD VIĐENU fotografiju pokojnog pevača (FOTO)

 

Iako je prošlo skoro sedam godina od njenog pojavljivanja na srpskoj estradi, ne sumnjamo da biste je bez problema prepoznali s obzirom na to da se lepa Makedonka vrlo malo promenila.

 

1 / 5 Foto: Story Arhiva

 

Kako Karolina izgleda sada pogledajte na narednoj strani...

 

makonda-tracker